|
Убава коса!!!! |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A slucajno nekoj da ne znae sto pomaga kosata da raste pobrzo
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubava kosa=neguvana kosa,kosa so sjaj
Koristenje na soodvetni sredstva za nejzinoto odruzvanje
Mojata e plava,si bara postojana nega,silikonski kapki ,obavezno ednas nedelno so sekoe feniranje,posle toa e kako svila..mnogu si ja sakam..
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ubava i sjajna kosa kaj zzenata- potreben i e redoven seks. Samo toe e vistinskiot recept (sinonim-shto ima dokazzana klinichka vrednost? -spe**ata pozitivno vlijae i vrz kvalitetot na kozzata-nesamo vrz sjajot na kosata +se namaluva vnatreshnata tenzija i stresot voopshto ) Izbegnuvajte premnogu hemija od tipot na vakvi ili onakvi shamponi -prirodnoto si e prirodno
|
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штом ти велиш...мора да е така, од аватарот се гледа само каква коса имаш
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Dimon
Група Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имаше шампон Shauma кој што беше наменет за побрзо растење на косата и кутичето беше бело по боја, побарај во некој маркет и прочитај го упатството можеби сеуште го има, а исто за побрзо растење на косата помага и почестото миење. |
||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala ti. A za cestoto mienje znam deka pomaga vo pobrzo rastenje na kosata, ja mijam kosata 4 pati nedelno zatoa sto i mnogu cesto mi se mrsi. |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
4 пати неделно е премногу
а за растот тоа нема врска, и можам да замислам како лито косуле имаш за побрзо растење лосионите највеќе помагаат |
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само ми е чудно зошто на декларациите за сите призводи на коса зошто нема сперма |
||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe si imam jas ubava kosa, ne e lita, mene kosata mi raste izgleda samo vo shirina a ne i vo dolzina pa sakam da napravam ramnoteza sega By the way koj losion na primer |
||
Dimon
Група Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пробај со чичково масло го има и во аптеките, само ќе внимаваш да не ставиш премногу затоа што е многу мрсно, ќе отстоиш еден час, а потоа можеш да ја измиеш косата со детски сапун и шампон Becutan и за мрсната коса многу е важно да користиш шампон што ја мие темелно косата и после секое миење да избегнуваш да ја цедиш косата со крпа и корист фен кој што ја концентрира топлината на едно место, ако побавно ја суши косата верувај дека е поквалитетно.
А чичковото масло исто е и препорачливо за против метил. Исто можеш да пробаш и со ореово масло, ќе прочиташ на нив кое повеќе ти одговара тоа земи го. Но не заборавај дека треба многу добро да ја измиеш косата, бидејќи може да ти остане мрсна и токму затоа и ти препорачав детски сапун и шампон. |
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mojata kosa mi e ubava i dolga nemam problem so nejze!!!
|
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мојата коса е убава и кратка...
И јас немам ич проблем со нејзе... Изменето од anastea - 14.Декември.2008 во 02:19 |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E i mojata e ubava koga ne e mrsna ama mnogu brzo mi se masti,pa nekoj ako ima isprobano nekoja uspesna formula protiv toa neka pise..blagodaram odnapred
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |