![]() |
|
Глупо прашање -> Глуп одговор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 60> |
Автор | |
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ISTO KAKO OD PIPERKI ISPECI IZLUPI PA ISPRZI,HAHAHA
A ,kaj bas od kapinki zashto ne prasa od banana kako se pravi? |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Оти од банана не можеш да направиш ајвар, туку само мусака. Колку кошта кило ветар во магла? |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
КОЛКУ И СОНЦЕ ПОСЛЕ ДОЖД
![]() ЗОШТО НЕБОТО Е СИНО? |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
zashto ne e zeleno
a zashto sega e 00:31? |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
ЗАШТО ТВОЈОТ СААТ ПОКАЖУВА ТОЛКУ
![]() ЗОШТО СИ ТУКА??? |
|
![]() |
|
aj kazi mi zoshto sum tuka,neznam ni jas
a tvojot sat poinaku da ne pokazuva? |
|
|
|
![]() |
|
КОЈ ДА НИ КАЖЕ ...
![]() А ТИ ОД ДОСАДА СИ ТУКА ??? ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
zs kravata ne leta?
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
зш нема крила
зш млекото од црна крава е бело?????/ |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
zs ne e crveno
zashto mora da e nok sega? |
|
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
za da legnes da spies
Zosto mora tolku silno da klikas na mausot? ![]() |
|
![]() |
|
ЗАШТО ТРЕБА ДА ГО МЕЊАШ
![]() ПО КОЛКУ САТА ДРЕМЕШ ТУКА? |
|
![]() |
|
koj da me znae
ama zashto dremam kazi mi? |
|
|
|
![]() |
|
Zosto nemas popametna rabota (ko mene)
![]() Zosto e tolku toplo nadvor? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 60> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |