|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 35> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аха нема веза...ок...
пази сеа...
ако тргнеме од фактот дека едно од карактеристиките која ги карактеризираат врските и љубовта е вниманието посветено кон партнерот, ке доеме до заклучок дека одсуствува истото, или е во недостаток на истото...
...така да иронично е, ама точно...
нешто не е као што треба, да е...
тој шо е у строга посветена врска не ни иде на форум, исто као шо на форум нема е*ачишта...они се у реалноста...нема потреба да иде или иде ама делумично...
иначе ја врска неам...
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne si vo pravo...ali ako go mislis toa za tebe licno ne generaliziraj....na forum ne mora da se "brkaat" maski/zenski...ednostavno covek moze da doaga da diskutira na poveke temi i na nekoj nacin da ubiva vreme....ne mora da znaci deka 24/7 treba da si so toj sto go sakas pa vrskata da uspeva.pokraj posvetenosta kon partnerot vo vrskata, nikogas ne treba da zaboravime i na nasata privatna i licna intima...a koj kako saka neka go trosi toa svoe vreme..nekoj na forum, nekoj na drugo mesto
p.s. nemoj da bidis takov los....ke ti se nalutam
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пффффффффф...жена коа ке признае...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uspevat samo ako se predolgi tuka nekade od 30 godini
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пери се , пери се хаааааааааааааааааааахахахах , исповедање в црква , не кај чичко хектор , само онај горе ќе ни суди |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да! Успеваат дооооооооооооооооолго, се’ додека работата не стане “врвка“. Е, тогаш, чворот на она “врвка“ се сече, оти замрсено е до “без врска“.
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
in paradise for good deeds, in hell for company
|
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od seto gore navedeno mozev da zaklucam samo deka:
- posto stalno visis po forumi kako jebo si katastrofa
- go nemas zasluzeno vnimanieto na partnerot
- najverojatno nemas partnerka posto nemas komu da mu go posvetis
svoeto vnimanie (zatoa si non stop na forum)
a ako prodolzis vaka nema ni da ja najdes
a, zaboraviv da te demantiram
ako za vreme na rabota svoeto slobodno vreme go koristis na forum
toa ne znaci deka vo vrskata nesto skripi,
ako doma partnerot se zanimava so svoeto hobi koe mu pricinuva
zadovolstvo ne znaci deka ne ti e posveten pa i ako hobito mu e sedenje na forum
a jas sega dremam na forum oti ljubovta mi zamina na pat
a decite spijat Изменето од apce - 29.Ноември.2008 во 00:41 |
|||
apce
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
well ok...f**k that...
kazi sea koa da probam ja vodolija Изменето од ...Well... - 29.Ноември.2008 во 00:47 |
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mnogu mi e zal, so vakvi stavovi tesko deka ke legnes vodolija
arno ama so vodoliite mozes da bides super drugarce
|
|||
apce
|
|||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
enostravno DA
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
shom e dolga,znachi se nashle dvajca koi se sakaat i im e ubavo i toa samo po sebe vekje e uspeh.
|
|||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako vo edna vrska nema padovi i razni drugi raboti vrskata moze da uspee i toa kako!!!
|
|||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a vo koja vrska nema padovi
togas toa ne e vrska
|
|||
apce
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |