![]() |
|
Што пиете во текот на ноќниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 21> |
Автор | |
russia ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sto ke pijam,najcesto zavisi od toa kade se naogam,raspolozenieto,vremenskiot period,no pretezno go pijam moeto omileno JOHNIE WALKER - BLACK LABEL,campari,dry martini so kora od zelen limon i edna maslinka,...
|
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
dzin tonik
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
у последно време не мењам ич-пиво и само пиво...ама се наближува сезоната на варено вино
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Martina_3 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
koga i da izlezam redovno pijam martini
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
emilyXX ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Обично пијам бејлис, црвено вино т'г за југ или вотка-боровница. А преку ден сеа у зима топло чоколадо кафиња многу ретко да не речам ич.
|
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Ako pijam konjak kako li ke me vikaat... ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
martini isklucivo belo
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
mleko
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Коњак,Розе или Бунарче,зависи од расположението...
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Zavisi od raspolozenje..od pivo do viski ako se ima kes u dzeb i tako dalje
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Џин-тоник...стандардно
![]() |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Pijam samo bezalkoholni pijaloci, od alkohol mi se gade, se imam probano ali nisto ne mi e ubavo. dinstven alkoholen pijalok sto mi se dopaga u UZO ama mnohu retko se slucuva da se napijam.
Изменето од THEPRINCESS - 29.Декември.2008 во 20:49 |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
konjak 90% slucaji
pivo 5% vino 1% ostanato 4% |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |