![]() |
|
НОВА ТВ |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
non4ence ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 26.Ноември.2008 во 13:54 |
ДАЛИ ВИ СЕ ДОПАЃААТ ФИЛМОВИТЕ НА НОВА ТВ?
СЕКОЈ ВТОРНИК,СРЕДА (ЧАТ ПАТ ![]() ПОВЕЌЕТО СЕ КОМЕДИИ ![]() |
|
NonEnCe :)
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zakon filmcinja davaat na nova i cesto gi pratam se razbira koga imam vreme vcera pustija nesto kako romanticna komedija epten dobra
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Најдобрата телевизија на Балканот според мене.
Штета што нашите телевизии премногу се обидуваат да ја имитираат наместо само да ја имаат за пример, а да создаваат свое, оригинално. |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Ми се допаѓа програмата на Нова ТВ, секој ден има по нешто што со задоволство гледам.
|
|
![]() |
|
lord ivan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 17 |
lugje slusnavte deka bilo mozno novaTV da bide zgasnata posle nova godina?? pu pu daleku da e
![]() |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
па нова оваа година има инвестирано 20 милиони евра во програмата, а максимум добивка може да има 10 милиони. можеби на тоа се темели информацијата. Линк некој за веста? Изменето од maestro13 - 04.Декември.2008 во 12:52 |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Колку за информација РТЛ во Хрватска исто работи(еше) со загуби и имаше шпекулации дека ќе се префрлеле во Македонија.
Колку што гледам ништо од тоа нема? |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Згасната во смисол да престане да постои, или ќе престанат да ја даваат кај нас?
Јас слушнав дека на кабелските оператори нема да им биде дозволено да ја емитуваат повеќе, ако не плаќаат, зашто да бидеме реални, ретко некој плаќа, ја емитуваат на диво... а тоа не се однесува само на Нова, туку и на HRT2, па и HBO и слични... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
vo noknite casovi koga ne sum pred pc gledam nekoe filmce na nova
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
дефинитивно една од подобрите ако не и најдобра тв |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
shteta navistina!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Си ја гледам на нет
|
|
![]() |
|
starkzp ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
биде дозволено да ultimate FIFA Coins ја емитуваат повеќе, ако не плаќаат, зашто да бидеме реални, ретко некој плаќа, ја Diablo 3 Gold
емитуваат на диво... а тоа не се однесува само на Нова. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |