|
Ставете слика од.... |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 573> |
Автор | ||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Greska ghost i brmm prati slika znaci 4-ti.
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka be ghost, totalno te podrzavam...bravo za hrabrite i najslatki clenovi na forumov, i uuuuuuuaaaaa za site kukavici(vklucuvajki me i mene)...pa sram mi e....so da pram...? |
||
Точачиња.
|
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aha belata maicka... daj ke ja smalam u photoshop ( ama i ti pisa deka go rabotis photoshop-ot) :)) se zezam. Nego mi e glupavo koga zboruvam so nekogo a ne znam ni kako izgleda pa koga se moze zs da ne se stavi slikicka, ova opsto kazano..ne za tebe (samo), a na avatarov ja iam slika, ama ne sum ja...voa pile e.. so trca brzo...
|
||
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zoki pa jas gi nemam videno.Kako mozam da gi vidam.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да??? охх ондак ок, 4-ти братче, но тоа секако не е важно, важно е што немаш од што да се криеш нити да се плашиш... И повеќе среќа со твоето комче дома
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe znam procitav strumfeta... ama moram malku da si kazam i jas... pa ke premineme na temata flert-odamna ne e pisuvana ..me razbiras neli
|
||
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ehh sea , ne si ti voa..osven ako ne zivees u crtan film...a slika tvoja mozes da namalis , od koga ke ja stavis vo replikata... klikni ja ednas slikata i ke ti dade na kraevite (kosinjata) na slikata kockicki ke zemes edno so klik na mausot i ke ja namalis...isto ko Corel,Photoshop,Paint itn.
|
||
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
богами мистерија другарче не е лошо повторно да поставиш слики тука, па да бидеш нашиот трет член кој што отворено се покажува се*еси поздравче |
||
|
||
leontina
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aham.. staviv, odma mi preprekoa.. ama ne ja izvadiv... valjda e ok, i da ne e mn mi e gajle:) |
||
|
||
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само не ми е јасно
за другите и јас имам пратено слики од една журка кај Лоу можеби другиве се некој јавни личности па несакаат да се експонираат |
||
Come on and be my little good luck charm - |
||
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕМА ПРОБЛЕМ АМА
ПРЕД ЕДНО МЕСЕЦ ДВА КОМП. РИКНА ПА ФОРМАТ Ц ПА СЕ У ПМ И СЕГА ГИ НЕМАМ НА ОВОЈ НА РАБ |
||
Come on and be my little good luck charm - |
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе идеш у паинт, таму ќе ја намалиш
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 573> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |