|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 604605606607608 717> |
Автор | ||||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pozdrav anastea ... i jas se pridruzuvam posle tolku meseci ... |
||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
idam!!!
|
||||
|
||||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dobra vecher kejt, eve pak sme doma ... |
||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
wellcome back
уморен си од патот??? |
||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Веднаш носам уште чаши...да се освежите од долгиот пат |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
citam...pa si velam...greshka..pa se vrakjam onamu ..klikam najnovi porakji..pa pak...i pak... ...devojce...ne me lazat ocite...neli... ne mi e od pivoto neli... ela da te za dobrodojde... |
||||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dobra vecher mammad mnogu se raduvam sto stignavme doma ... stvarno mi nedostigavte site ... ama stom moze sunlight_sa da pisuva ... mene toa mnogu mi znachi ... sepak i taa ni bese vo timot !!! edno matrichno guskanje ... moj specijalitet |
||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dobra vecer na cel svet!
Ne ti e ot pivoto. Nazdrave!!! A sega malko da se posmeem http://www.metacafe.com/watch/693925/humor_funny_compilation/ |
||||
|
||||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pozdrav Biba_G |
||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pozdrav sunlight_sa ... denes REZONANCIJA slavi !!! |
||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
.. aaa poleka...so tebe posebno kje praam muabet... ne minuvash ti onaka so nekolku gushki... ima brate da nadoknadish za sevo ispushteno vreme... ... aj sega kolku za dobrodojde...da se vidi deka sum dete od domakjinska kukja... |
||||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dobre ve najdov ... i sakam na site da Vi se zablagodaram ... sto temata REZONANCIJA ... iako ne bev tuka ... prodolzi da funkcionira ... Inaku ke stavam i nekoi novi raboti ... staro novi raboti ... vo minatiov period ... malku se "druzev" so Filip II i Aleksandar Makedonski ... ke stavam edna tema : TESTAMENTOT NA ALEKSANDAR MAKEDONSKI !!! PAK MATRICHNO GUSKANJE !!! |
||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vi posakuvam dobra nok i ubavi sonovi ... od utre ke se druzime pak !!! |
||||
PARADISE MACEDONIA
|
||||
Внеси реплика | страница <1 604605606607608 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |