|
Таратур муабети |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 681> |
Автор | |
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sokovite 100%....isfrleni se od upotreba...ne deka ne se sok...uste procent ti stava....
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јухууууууууууууу.... ај напрајте ми место да седнам
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ејјјјјјјј јас ви реков да ми направите место не скроз да си одите , па немам толку големо г'зе...
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sunny pozdrav eve me mene,kaj se drugite/?
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako e goldi?
kaj si? |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Енигма мила како ми си ти?
За другите не знам... таман дојдов Голди ми се исклучи... не ми пишеше |
|
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sunny Enigma
|
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve go goldi sanny
pozdrav za dvajcata |
|
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
goldi blagodaram
|
|
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveli
|
|
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj dobar den
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Внеси реплика | страница <1 6869707172 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |