IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Искушение за прељуба
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Искушение за прељуба

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 15:12
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Не сум знаела дека сме волку морална, верна чесна нација ................

никој овде на форумов не би паднал на наведеното искушение.............а прељуби имаме на секој чекор...........

.........како тоа..............

..dajte lugje...srbite ne rekle gjabe...shto je lepo i bogu e drago...arno ama ... ubavoto moze da izleze samo dobra zavitkanica..pa zatoa kje poglednesh...na mig...more i kje pomislish...ama kje sfatish deka ne vredi tolku trud... i si prodolzuvash po patot...
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 15:56
Оддамна размилувам една тема тука да постувам, колку сме реални во вистинскиот свет, и го применуваме сето она што тука го "мудруваме"...

Изменето од mmomirovski - 22.Ноември.2008 во 15:56
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2008 во 16:06
Originally posted by mmomirovski mmomirovski напиша:

Оддамна размилувам една тема тука да постувам, колку сме реални во вистинскиот свет, и го применуваме сето она што тука го "мудруваме"...

"Odgovor znam kad ostanem sam"...od V.Stefanovski
Da ne go kazam so ulicen zargon, nesto povrzano so dve doticni visecki zlezdi...
DeepBlue
Кон врв
Requiem Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Requiem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 02:43
Да се одолее на искушенијата во љубовта, поточно на прељубата е една од најголемите работи кои ќе ја научиме во тоа како ние љубиме и колку љубиме.

Наградите од моралот секако дека ќе бидат големи, пред се за нас самите, потоа за нашите љубени. :)

Хух...:]
Кон врв
Requiem Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Requiem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 03:04

Не сум знаела дека сме волку морална, верна чесна нација ................

никој овде на форумов не би паднал на наведеното искушение.............а прељуби имаме на секој чекор...........

.........како тоа..............

Хехехех...Чудно е. Ако го земаш и флертот за прељуба. :)
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 02:34

Имате долгогодишна сериозна врска, живеете со него...........

И одеднаш се појавува некој за кого сте мислеле дека постои само како лик во романите..........

Ќе паднете ли на искушението????????

Дали ќе паднам... не зависи од тоа дали сум во долгогодишна и сериозна врска... туку дали го сакам...трепкање

Ако не го сакам, нема ни да постои долгогодишна сериозна врска...
Ако го сакам, искушението ќе си остане само... лик од романите...
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 10:05

NIKAD NE RECI NIKADголема%20насмевка

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 13:36
Ме сметаат дрн, дрнковец и не преставувам закана за ниедна врска. Дури и мажите нивни ќе се изнасмеат.
 - Ќе одиш кај жена ти да ја посетиш ?
 - Да, бе.
 - А знае дека ќе дојдеш ?
 - Па, не, на поминување сум.
 - Не си играј така, види каков фраер сум, може да ме начекаш кај неа у канцеларија како и дишам у врат и шо после ? Расправии и нервози оти не си се најавил.
 - Ха, ха, ха ...ова ќе и го кажам и на неа...ќе се изнасмее...ха, ха, ха !
 - Само ти смеј се лутина
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 13:40
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

NIKAD NE RECI NIKADголема%20насмевка

аха...
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 14:33
NAJDOBAR KOMENTAR POSLEDNIOV
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 11:32
covekot vo zivotot pagja vo sekakvi iskushenieja i predizvici,pa mislam deka nema nekoj shto ne padnal vo iskushenie i za preljuba,e dali posegnal po toa ,toa e individualno
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 22:08
Kako sto sega ima ubavi zeni, nikogas nemalo, se potesko e da se odole, no sreka sto e recesija pa toa pomaga da ne se javuvaat sansi
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:03
SEKOGASH IMALI I KE IMA UBAVI ZENI,........sekako ima i ubavi mazi,nekade procitav poraka i bash mi ostavi vpecatok:UBAVATA ZENA E ZA MAZ BEZ FANTAZIJA.........
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:07
Ubavinata e nesto sto najmalku me iskushuva i nikogas nema da mi pretstavuva pricina za preljuba.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.