IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Таратур муабети
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Таратур муабети

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 681>
Автор
Порака
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:09
како трудна бе... или од Иван ... го виде ли дечково ја бива или не работава... дај погледни на назад и кажи јас ти го донесов да го видиш... а за јадењево јади ми ... ко ќе ми те земаме да ми изгледаш здраво а не ветер да те дува

И дај за Иван кажи шо прајме
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:10
ама некако не го глеам ја тој иван сршено%20срце 
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:11
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

Deckovo ti se sviga... slikan e letovo na Buffalo Bitch (ili po staro Ajvan Plaza)   i se vika Ivan... (Ajvan) ... Prajme rabota ili da baram drugo dete
изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеплачење
Кон врв
Didi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 15583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:11
Hello all
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:12
диди големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:13
диди     како си срцко?
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:14
blueprayer sunny
kako ste vecerva?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:15
Originally posted by Sunny Sunny напиша:

диди     како си срцко?

super sunny edvaj dojdov do pc malive me brkaat ako em snema pokasno ke se uklucam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:16
А Блу овој... Мики другарчево... Корали Бич е сликано...

е и Мики ако не го сакаш... срцко тогај идај ваму ќе бараме двете
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:17
гладно голема%20насмевка цел ден штрајкувам се занасам нешо не јадам а цркам за топос сршено%20срце
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:17
тоа е диди помали се кефот мора да им го направиш... прво малиот па малата сега тоа е , посужи се со шо сакаш додека има
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Summer flower

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Didi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:18
I jas nesto vo posledno vreme slabo jadam ,samo rucam
zenski se citame pokasno malive me mrdnaa neka poigraat pozdrav se citame
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:19
неееееееееееее ни тој нееееееесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срцесршено%20срце сани мааа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2008 во 19:20
абе каков топос јади ми таму... да ми си ко крофне во обравчината ко ке идаме неста да те прајме ... за Мики ја наредивме сега работава

Абе Вале кај ја снема ... и таа ко златцено е напраена сад ја видиш... сад не

Валеееее идај ваму снема вино
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 681>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.