|
GTA IV |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Декември.2008 во 16:48 |
GO IMATE GLEDANO TRAILEROT ZA GTA IV,SPORED TRAILEROT SE PROCENUVA GTA IV UBAVA LI VI E?
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
FireHeart
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2008 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
THE BEST!!!!!!! Zal mi e sto ce nemozam da ja igram zelka kompjuter
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes ispaga GTA IV ako ne ispadne togas ke ispaga drugata godina 1 januari
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
Чико
Група Регистриран: 31.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам дали ги следите форумите на gta4.net,ама не е бас се сјајно со гта 4.има проблеми со графиката,со процесорот,со RAM-от,и се друго.луѓето се изненадени бидејки не е добро портирана.Типчиња со јаки машини не можат да добијат добри 40fps.Што ке кажете на тоа?
|
|
Чико
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и да прашам,каде може да се купи оригиналот на ГТА4?во кои продавници и во кој град?
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veles...jas sum od veles ama ne original mislam so slika na cd to tuku na 4 cd e sega i 400 denari,na 15 januari ke ja pnapravat na 2 cd |
|
1 Година верен форумџија
|
|
Чико
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a original i kolku cini?
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Македонија мислам дека само во Ск мојжиш да ја најдиш оргинал , јас сум во Софија ја има тука мислам дека беше негде околу 2000 денари ама не сум сигурен.
Инаку ја има на торенти се во ред сосе кракој супер си работи. |
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja kupiv na 4 CD e i 400 denari i ako sakate kupete ja od veles vo tagomago super grafika ima
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од HI)H( - 07.Декември.2008 во 19:43 |
|
1 Година верен форумџија
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kliknete ovde da go vidite gameplay
Изменето од HI)H( - 07.Декември.2008 во 19:42 |
|
1 Година верен форумџија
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те молам не спамирај многу пораки пракаш безврска
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega e 200 denari
1) SYSTEM REQUIREMENTS _______________________ Supported Operating Systems are: Windows Vista (plus Service Pack 1) Windows XP (plus Service Pack 3) plus DirectX 9 plus Microsoft .NET Framework 3.5 Minimum Hardware Requirements: Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz Memory: 1.5GB Free Hard Drive Space: 16GB Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900 DirectX 9 compatible Stereo Sound Card Keyboard Mouse Recommended Hardware Requirements: Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista) Free Hard Drive Space: 18GB Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 DirectX 9 compatible Surround Sound Card Keyboard Mouse Other Requirements: Initial activation requires internet connection; Online play requires log-in to Games for Windows - LIVE and Rockstar Games Social Club (13+ to register); requires disc in drive to play (unlimited installations); software installations required including Sony DADC SecuROM, Adobe Flash, DirectX, and Microsoft's .NET Framework, Games for Windows - LIVE, and Internet Explorer. |
|
1 Година верен форумџија
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |