IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 157>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 21:59
 kje vidime kje vidime.....
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 12:06
Прочитав Звездите ептен наклонети ќе ми бидат во 2006
баш ме интересира што ќе ме стрефи
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 13:39
hahahaha.....sekoja godina pisuva taka.... ama daj boze da ti se nakloneti:)))
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 13:40
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

hahahaha.....sekoja godina pisuva taka.... ama daj boze da ti se nakloneti:)))

Фала мила и на те*е да ми ти бидат наклонети
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2005 во 14:00

Originally posted by natalija natalija напиша:

fala nate....mene sekako kje mi se nakloneti.....ako ne se jas niv kje gi naklonam....ez gajle...  

Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 13:44

Originally posted by natalija natalija напиша:

fala nate....mene sekako kje mi se nakloneti.....ako ne se jas niv kje gi naklonam....ez gajle...  

ахам

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 14:39

Originally posted by Viktorija Viktorija напиша:

ej alekta ti prativ licna poraka, daj otvori si gi ocickite i odgovori mi zatoa sto te prasav, ili ke cekas dole da se vratam posebno za tebe, za da ti gi otvoram a?

izvini zenska ama jas ne go tempiram mojot termin spored tvojot, na forum sednuvam ko imam vreme za da se relaksiram a ne za da odgovaram na cii bilo poraki.....

a ako dobro si se snasla na forumov na sekogo da mu pregovaras mislam deka kje mozes dolu da vidis koj e Online a koj ne..... a mislam deka nikoj so tebe ne e povrzan telepatski za da moze da se prikluci na forum koga tebe kje ti odgovara....

btw....ti pisav na LP

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 14:55

ауууууууу, лошо богами  алектичето наше почна асално муабетче у фаца да плеска

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 14:58
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

ауууууууу, лошо богами  алектичето наше почна асално муабетче у фаца да плеска

zaso loso???? jas nisto loso ne i rekov...ama nejzinata replika izgledase premnogu drsko.... a voopsto ne ja navrediv....taaa od ko e zacleneta vregja na forumov....

ama nema vrska....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 15:00
знам, морав и јас да бидам малце построг кон неа, зато купив пет главици лук, и ќе и ги закачам на вратот на нејзиниот ник, ќе види она убаво 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 15:05

eeeee Ghost toa za tebe e malkuuuu....abe daj ajde nemoj da bides tolku los.....:)))kje ja otrues.....eeee jas ne sum tolku losa!!!!! ko tebe   

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 15:12
не сум лош бре види ја, туку иам многу лук дома па не знам шо да му праам
Кон врв
White Eagle Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај White Eagle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 23:38

Најблиската ѕвезда до земјата(не го сметаме Сонцето) е оддалечена 4 светлосни години.Па така ние ги следиме и ги гледаме ѕвездите кои постоеле пред најмалку 4 години.Значи повеќето ѕвезди според кои се базира хороскопот на кои ние толку му верваме,не постојат или пак ја имаат променето полозбата.

Ако ти е лошо ич не се грижи,утре ќе биде полошо.

Ако си среќен ич не се сеќирај,ќе помине.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2006 во 00:28
Originally posted by White Eagle White Eagle напиша:

Најблиската ѕвезда до земјата(не го сметаме Сонцето) е оддалечена 4 светлосни години.Па така ние ги следиме и ги гледаме ѕвездите кои постоеле пред најмалку 4 години.Значи повеќето ѕвезди според кои се базира хороскопот на кои ние толку му верваме,не постојат или пак ја имаат променето полозбата.

A?

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,273 секунди.