![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 579580581582583 1364> |
Автор | |
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
king tebe demek ti preci dim
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Za cokoladoto se izvadi .... ama nesot go zaboravi ....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
... нели го дојадов тогаш чоколадато, да кажеше порано ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Hahahahhahahahaha..... ako de .... mi dolzis
![]() ![]() ![]() ![]() Pali aj uste edna ... da ne se trujam sama
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Еве ти уште едно...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Бујрум...
![]() |
|
![]() |
|
cccccccc.... ke me razgalis vaka .....
![]() ![]() ![]() ![]() Ela ednas da te gushnam
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...Edna ko niedna...pali i trgaj...dlaboko...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ako palite i trgate dlaboko...jas samo ke vdishuvam...
![]() Изменето од moira - 01.Декември.2008 во 21:27 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...abe lesno e da zboruvash..covek koj moze cel den da pushi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nema cigari ..... nema pusenje .... strogo zabraneto kako i nadminuvanjeto na brojot na LP za eden cas .......... a be do koga so ovie zabrani ?
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗДРАВО ДРУШТВО НА ПУШАЧИ
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 579580581582583 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |