![]() |
|
КАКО БЕШЕ ТЕКСТОТ - забавна емисија |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | ||
BarbB ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
катастрофа, не знам зошто Драган Вучиќ е на тв воопшто
|
||
![]() |
||
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
|
Сиромашно средена.
И во хрватската верзија има вакви комични ситуации како со копривата во „Свирете ја зајди зајди„ ама барем можеле по човечки да ја направат, а не сељачки. |
||
![]() |
||
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
|
da ja vidi nekoj stranec emisijava ke misli deka sme nekoe africko pleme zapusteno i ostanato vo 18 vek ne samo po scenografijata tuku i po pristapot na voditelot i po odnesuvanjeto i znaenjeto na natprevaruvacite mislam kaj gi naogaat samo nemam poima ali stvarno drva se lugeto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
faster then light :D
|
||
![]() |
||
LoveSoul ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
KATASTROFA...kaj emisijata e uzas ..a pa lugjeto koi se prijavuvaat da ne zboram...voditelot mislma nema potreba ni da spomnuva zoshto nadminuva se shto se narekuva glupost i uzas
|
||
![]() |
||
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
|
izvini sto te citiram ama stvarno mislenjevo e .......... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Moram i ja da se slozam..definitivno e taka..da vidi nekoj bi se iznasmeal slatko..begaj Dragane od tv ne ne brukaj covece vise.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
|
ima edna pesna od kulturno umetnicki rabotnici se vika vasite 5 minuti mislam odgovara pesnata pesnata
kako menzadzer bi bil poveke od odlicen no za voditel tapa e ![]() |
||
faster then light :D
|
||
![]() |
||
lord ivan ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 17 |
|
ma,kakov menadzer.tuku mozda menadzer na kravi i telinja
|
||
![]() |
||
abracadabra ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
Сељачиштето е крал на кичот и малограѓанштината.Не треба да го избркаат од телевизијата туку од Македонија за да не не брука низ светот!
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Abe stvarno emisijata e tapa. Nisto intertesno nema, samo ednas ja imam gledano i nemam namera pak da ja gledam. Vucic samo pravi budali od gostite, ustvari gostite pravat budali sami od sebe
|
||
![]() |
||
Martina_3 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
|
Dragan kaj e idiot pa se trudi i gostite so e mozno poveke da gi napravi idioti t.e. tie sami pravat budali od sebe ali ednas gledav ednas uste ednas amin
|
||
![]() |
||
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Iskreno mene Vucic mi se bendisuva kako pojava,e sega bil prepotenten...pa da prepotenten e ama nema covek bez nekoj nedostatok na planetava...Ama emisijata stvarno e ``gjon``mislam emisijata e dobra tuku ucestvuvacite potocno natprevaruvacite se `gjon`ni glas ni stas ni zabi nemaat duri...Ama za seir gledanje dobra e
||
![]() |
||
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
|
Vucic bil ok???????????? Ova ne e mozno nekoj da go misli!!!!! Za da bide prepotenten bi trebalo da e inteligenten, a on e poglup zdravje, pa moze da bide samo zamisljotina teska........ |
||
![]() |
||
ZeroCool ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
Mislam deka nitu Dragan mnitu emisijata ne se vo red
emisijata e katastrofa i vo Makedonija dosega nemalo polosa TV emisija od ovaa , i ako kopira Dragan vece neka kopira kako treba neka se ogleda malku na NOVA TV kako se pravi takva emisija |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |