![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 77> |
Автор | |
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gushkam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
стрпи се до вечер ке праиме моабет.....запамти не си било која
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ma ti normalna li si ...shetash...spiesh...toa grcishtata Bitola ja bombardiraa....
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Uzivam vo momentite, ziveam za idninata so tebe...
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Што правиш?
|
|
![]() |
|
matrixgirll ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
dobro utro
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Добро утро...
![]() Знаеш,нели? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
You are the beauty and color in this black and white world (od srculeto moe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ti si buljas !
![]() Nikogas nema da zaboravam koga me brkaa banda crnci i ti se pojavi, gi sovlada samo so g'z i taka me spasi. Fala ! ![]() |
|
![]() |
|
bobi_93 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
ke dojdes,ama odma
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
одсега важноста на ваша сметка се продолжува за 180 дена по надополнување од 300 ден....
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Мацо што си зборела ма...нормална ли си?Јас и ти имаме нерасчистени работи,ама утре ќе ми платиш
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ве известуваме дека вашата ф-ра за месец ноември е ..........
![]() |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Ми ѕвонеше дек те мрзит да пишиш!
![]() ![]() И како после да не го сакаш со цело срце...најсладок е,како дечиња сме ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |