|
Федерализација на Македонија?!!! |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 24> |
Автор | ||||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Благодарам за поздраво, мислам дека секој кој има можност би требало да пишува на кирилица.
Не е возможно да се гордееме со нешто, кое сами не почитуваме! |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ма ти ме следиш зошто те платиле да ме следиш, тие "дезинформации" многу многу не се убави за Бугарите, и затоа и ме следиш....обично кај Бугарите завршуваат со срцев удар. Изменето од Vladimir88 - 30.Ноември.2008 во 00:07 |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ма што знае туркомонгол од 9 век ти се молам - тој сеуште ги чека Македонските просветители за да не чита латиница,а додека чека продава демагогии за Македонска азбука која неговите предци морале да ја научат под присила - незнае дека ова е 21 век и дека може кој како сака да пишува
|
||||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ај бе Буги, јас те фалам овде, ти јадеш ...
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Нема потреба погана уста туркомонголска воопшто да ме спомнува - но што да правам 21 век,демократија е секој може да се изразува како сака,па дури во културни земји и е придобивка да се знаат повеке азбуки и јазици зар неОсвен во нацистичка бугарија
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Доказ... Неантички не ја знае историјата и сега мене ме прашува како дејствувала ВМРО(Обединета) и каде дејствувала и против кого дејствувала.... Мој совет.. Оди прочитај повеќе за ВМРО(Обединета) па кажи ми што си прочитал..... Изменето од Vladimir88 - 30.Ноември.2008 во 00:21 |
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ма они се толку наплашени од комуњарскиот ќотек што сега и на санта лед дуваат ко да е огин,затоа се им се чини комунистичко
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тебе ако ти се допаѓа да бидеш крстен по ГрчкоРимска провинција тоа е екстра за нас-ние и така знаеме само така за вас,јас ти напишав историски што било Скупи во тоа време бидејки град сигурно не било а Дарданија повеке од провинција никогаш не станала ништо повеке. И Моира не ја бриши картава молим те бидејки ми прави кеиф да ја гледам Македонија како поминува покрај Скадарско езеро и завршува на Јадранско море |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...karti ne brisham...bez gajle...
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Greska si ..... kaj niv e so prosta delba pa misli deka taka e i kaj siot ostanat zivotinski svet ........ pa duri i deka petlite nesat JAJCA
|
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Федерализацијата е на праг. Дилема околу тоа нема. Продадени сме. Косово се дели. Да.
А, Македонија со ризик за да ја снема од Геогравската Карта. Верувале
или Не. Ама се поблиску сме до желбата на поедини поличари да стане
вистината.
|
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zelbite na poedini politicari? a kade e narodot? zosto dozvoluva da bide zaveden od onie koi slusaat patriotski pesni od Gugulovski a plukaat po onie koi go slusaat Balasevic na primer, koi propagiraat deka praviot makedonec e onoj koj kupuva samo makedonski proizvodi , a ne onoj koj bara kvalitet za toa sto go plaka ... a na druga strana site svoi nesposobnosti gi opravduvaat so , morale taka , taka im e nalozeno ...
koja e zelbata na narodot i zosto molci i togas koga gleda se davi, kade e onoj priroden , vroden instikt za borba? |
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Народот е тука ама исплашен и немоќен. Затоа и си молчи. Тоа на политичарите им годи. Но, за жал се додека народот си молчи никој нема да го праша. Народот мора да го појача својот глас. Да каже СТОП на политичарите, не само за федрализацијата него и за се друго што му го прави политиката и политичарите во пзиција и опозиција. |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a zosto odmor...sto si mi izbrisal ti mene...ako mislis na kartata taa ne e moe delo...ednostavno ja najdov na internet...znam deka ne ti se dopagja,no nemas nikakvo pravo da me suspendiras za toa...a ako slucajno me suspendiras voopsto ne me interesira...samo toa bi bilo kukavicki...
|
||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |