|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 25> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па не чини...
Ако ја оставиш да се олади...
После ќе треба или греана да ја јадеш...
Или тост да си правиш...
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хмм... Спомна некој тост...
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci ljubomora...
dokaz deka ke ima lapacka... a...???!!!! |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубомората е доказ дека не е сигурен во себе дека ти ги задоволува сите потреби што ги имаш..............па се плаши да не ги задоволиш на друго место........... |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miroslav ne sum ljubomorna,ic ama ic........
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако сум љубоморна- не било нормално,демек не сум сигурна во себе( му сметало што се замарам кај ли е,што ли е,со кого ли е,што ли прави....)
ако не сум љубоморна-тогаш пак не било нормално,демек сум била рамнодушна( му сметало зошто не сум се замарала кај ли е,што ли е,со кого ли е,што ли прави...) Крајот да не можело да му се најде ...Врти-сучи,љубоморна или рамнодушна-на крајот на краиштата важно ли е? мислам дека е доволно...само тоа... ГО САКАМ |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Abe cela nok so drugar mi sedele i za mene zborele
- Pa koj ti kaza ? - Pa ona mi kaza. |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум била и нема да бидам љубоморна............НИКОГАШ |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm... A jas ke recam deka najverojatno si mnogu mlada... ili... ee ne, se nadevam deka ne e toa... |
|
DeepBlue
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еееее, сите сме љубоморни, помалце или повеќе....Некој подобро го крие тоа, некој , зависи па и колку имаме доверва итн, да не се повторума од претходните постови
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ti e... dokazot
Изменето од kejt-d-grejt - 30.Ноември.2008 во 14:51 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Requiem
Нов член Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Well said... Тие мали количини се доволен доказ дека некој уште е заинтересиран за тебе. А доколку истата е во енормни дози, како по логика доаѓа до предозираност. Почнуваш да се гушиш и деновите на љубовта се избројани... :) |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubomorata ne e sekogas dobra dodeka e vo granici na normala e ok ma koga ke izbega
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Normalno e ako go sakas nekoj da ima ljubomora ali vo normalni granici, a ne nekoja bolna ljubomora na sekoi dve minuti da proveruvas kaj e, so koj e, pa zosto se pozdravil so nekoja ... toa veke e opsesija
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |