|
Што треба да има вистинскиот маж? |
Внеси реплика | страница <1 56789 46> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srcka kaj ima takov, poracaj edno parce i za mene |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
ТХЦ Манге
Сениор Регистриран: 10.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море... дур имаше пправи мажи изгледаа вака ( сега останавме малцинство и паднавме во заборав пред налетот на скопско метеросексуални ЛОЛ - педерчиња ЛОЛ) :
-Дакле... Се пијанам 2-3 пати неделно... минимум... дувам ко ке сакам но не често... кучката не добива денар... пошо е кучка и не заслужува... одам пијан и ако не ја ремпам силно тогаш можно е и некој малтер- шамар да играт... Ако многу многу ми кажвит соној- шамар Ако не е расположена за секс- шамар Ако , дур свршам и се гледат долго - свршвам и клоца в гс... Не смее да ме вознемирува дур гледам фудбал или играм бељот... Излегвам со кого сакам и колку сакам- не смее да дава примедби.. -Ако нема доволно гардероба или шминки или и требаат пари- ја терам да бара работа со волшебниот збор- МРШ!!! - Ако и рекле дека ме виделе со друга - а јас речам не- се разбира дека не ме виделе со друга туку и љубоморат и сакаат да ни расипат... -Секоја превара е казлива со смрт- во најмала рака - шишање ќељава... -Должна е да ме перит и да куват... а не да ми прајт кариера- пошо - едноставно не е створена за тоа а башка то- зад секој успешен маж - стојт успешна жена.. нека се задоволи со то... -Во друштво е молчелива и секојпат јас го имам првиот збор... -Тресење глупости пред мој другари- ке ја чини забрана за излез едно 3-4 месеци со цел вокабуларно да се усоврши... Ако и се повторит таа грешка- добива траен одказ.... - Секој и најмал детаљ на несреденост или нехигиена- се исправува со пликање од моја страна и клоца.... ЕЕЕ - тоа беа времиња.... сега се кариеристки и штуки.. а ке завршет мизерно скоро сите во бездната на заборавот - ама со една втренчена мисла : која п**ка бев ееееејјјјјј!!!!! |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zena pokraj nego.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
words of wisdom...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
голем полов орган 26 [46,43%]
пола од испитаничките одговориле голем полов орган. демек тоа бараат...море..... а се кладам дека би биле и со маж со мал полов орган ама со дебело ќесе......оти бе не сте реални?.....ццццццццц.. секоја чест на овие пари 7 [12,50%] ,барем реални се. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinskiot maz ne gi resava dilemite vaka ami vaka:
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
муда-во прав смислол на зборот. муда да се носи со некои факти.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко ќе ја гледам анкетава од време на време ме чуди кои се тие бе припаднички на понежникот пол кои на анкетава одговориле демек вистинскиот маж треба да има определена боја на очи и должина на коса...подебилски одговор не можам да замислам,која глупост човече...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Храброст, искреност и мудрост .........
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кожувче, ѕиври и пари........
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... да знае да ги поместува границите, а сепак да има чувство за мерка.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ima...da ima...
ma sto da vi objasnuvam, da vi pratam slika??? |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dovolno ljubov da podari na ZENATA STO JA SAKA....
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |