IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто мажите лижат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто мажите лижат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 38>
Автор
Порака
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2008 во 23:34
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 13:48
Апстрактно прашање.
Кон врв
LOSA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LOSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 02:45
Originally posted by bibce bibce напиша:

..............mislis zaradi toa e............????????????ne be well greska ke da si?????????............tu bre majkumu ni tu eden asalen odgovor................голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
LOSA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LOSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 02:49
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja mislam deka se toa jazicno vaginalni dijalozi koi vredi da se doziveat

Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 00:18
Originally posted by LOSA LOSA напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja mislam deka se toa jazicno vaginalni dijalozi koi vredi da se doziveat

LOSA MISLAM DEKA SI GRESKA
TOA E NAJUBAVIT DEL OD PREDIGRATA
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2008 во 09:28
Sekoj onoj sto lize pod 30 min u stvari e seljak.

- Abe staro, imas lizeno nekogas ?
 - Aj be begaj, gadno, sto ti e tebe !
 - Zaradi takvi seljaci kako tebe, nie ne mozeme da vlezeme u EU, go imas videno prasalnikot za Evrointegracija ? Tamu ubavo si bara procent na lizaci kaj nas,a ti ? Izdajnik eden ! Takvi kako vas ne treba ni plata, ni penzija da vi davaat, samo kamsik !
 - Vidi go netokmu !
 - More i vo apteka da vi zabranat da vlezete !
 - A ti be siptar, imas lizeno ?
 - Begaj be, gaol eden !
 - U glup eden, pa ti ne znaes be koga ke ti dojde bula u leto, otvaras mantil i lizes, toa e dozivljaj, be more glup !
 - Abe begaaj, uuff, gadno.
 - Abe dziza kolku sakas be more, od so sum ja tolkav, pij ti samo cajcinja kuskule edno !
 - Staro, aj da si odimo, ovaj je lud !

Vistiniti mubeti vo eden navrat koj me nevede deka ne e sve vladata kriva.
Кон врв
deranger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Visokogorska strazha

Регистриран: 22.Октомври.2008
Поени: 1420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deranger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2008 во 19:16
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 16:21
cccccccccccc ne vi odgovaram
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 19:30
повеќе се лижат.....
отколку она лижење за кое вие зборувате
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 19:31
zasto kako mali,imaat mnogu lizavcinja
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 19:34
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

повеќе се лижат.....
отколку она лижење за кое вие зборувате

зависи од вкусот на лижавчето Мрзла
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 19:36
Niedna ne moze da se pravi frgidna i sekoja mora da svrsi prilikom toj cin dokolku trae dovolno dolgo
Кон врв
Pap-u-Kjar_ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Декември.2008
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pap-u-Kjar_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 16:11
boze pomozi
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2008 во 16:12
Originally posted by Pap-u-Kjar_ Pap-u-Kjar_ напиша:

boze pomozi
e shto ti demek ne
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.