![]() |
|
Што всушност за вас е успех на долга врск |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Хех, од кај ли ми е само познато сево ова...
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Tokmu toa e onaa sto jas go vikam Realnost ....Nosenje so negativnostite koi sekojdnevniot zivot ni gi pruza..... ubavite raboti se za uzivanje i sonuvanje .... ama negativnite te vodat niz zivotot i vrskata pokazuvajki ti go pravecot na dvizenje ..... toa e Realnost bez tronka Romantika .....
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Затоа викаме реалноста е сурова, и треба да ја прифатиме, каква и да е, но тоа не значи дека човек не треба да ужива во моменти на, ај романтика да ја наречеме... Треба да се биде претпазлив, не викам не. Затоа и постепена доверба се гради, се запознава личноста, и колку сето тоа што сме го мислеле, е и на дело, што би се рекло. Сите ние имаме некави очекувања, но отпосле се гледа колку сите тие очекувања биле оправдани, пред длабоко да загазиме во калта, дијалог или монолог, делење или себичност, за некои работи едниот е посилен за некои работи другиот, кој се ти работи и дали тоа му одговара на другиот, времето покажува... Пази има луѓе што сакаат да го носат на себе товарот, и обратно има луѓе што сакаат да го поделат, или не им дозволуваат, имаш луѓе кои тотално бегаат од обврските, едноставно не сакаат повеќе да ја носат обврската на Врската, и затоа прекинуваат. Имаш доста архитипови на луѓе, работа е понекогаш колку ќе се погодиш...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Uspehot na dolgata vrska lezi samo vo ISKRENOSTA i toa i na dvajcata .... kolku i da se vrti se doagja pak na istoto ...... Iskrenosta e taa koja dozvoluva da se zapoznaat dve dusi ...... onaa sto ednata go pruza drgata treba da go vozvraka ..... izborot na kogo ke ja otvorime dusata e nas .... cesto se slucuvaat greski ....... megjutoa sepak se prodolzuva ponatamu .... da, realnosta e surova zatoa i se slucuvaat greskite ....... odlukata ja nosime nie ...... se sto sakame da trae treba da se neguva ..... ponekogas cenata e pregolema ..... ama vredi da se obides |
|
![]() |
|
Да ама сите викаме дека сме искрени, кој ќе ти каже дека не е искрен, знаеш луѓето имаат навика да го кажуваат она што сакаш да го слушнеш, додека не е предоцна... Мислам дека и самата ти го имаш приметено тоа.
|
|
![]() |
|
Lugjeto se plasat od Iskrenosta .... zatoa sto taka stanuvaat po ranlivi .... jas ne sum taa sto se plasi lesno ......eden poraz neznaci izgubena bitka .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobar zaklucok i zavrsena diskusija ......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
bitkata e zagubena samo togas koga ke ne nema
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
за успех биди си само ти , ако девојката стварно те сака , ќе те сака како што си ти , најголем убица на везата е лицемерие и лаги . познавам еден куп луѓе кои се заедно , мислам убави се се , ама не се сакаат . Шо знам зошт се заедно и јас
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |