![]() |
|
Федерализација на Македонија?!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 24> |
Автор | ||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Доказ... Неантички не ја знае историјата и сега мене ме прашува како дејствувала ВМРО(Обединета) и каде дејствувала и против кого дејствувала.... Мој совет.. Оди прочитај повеќе за ВМРО(Обединета) па кажи ми што си прочитал..... Изменето од Vladimir88 - 30.Ноември.2008 во 00:21 |
||||
![]() |
||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
Нема потреба погана уста туркомонголска воопшто да ме спомнува - но што да правам 21 век,демократија е секој може да се изразува како сака,па дури во културни земји и е придобивка да се знаат повеке азбуки и јазици зар не
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Neanticki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
|||
ај бе Буги, јас те фалам овде, ти јадеш ...
|
||||
![]() |
||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
Ма што знае туркомонгол од 9 век ти се молам - тој сеуште ги чека Македонските просветители за да не чита латиница,а додека чека продава демагогии за Македонска азбука која неговите предци морале да ја научат под присила - незнае дека ова е 21 век и дека може кој како сака да пишува
![]() |
||||
![]() |
||||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|||
Ма ти ме следиш зошто те платиле да ме следиш, тие "дезинформации" многу многу не се убави за Бугарите, и затоа и ме следиш....обично кај Бугарите завршуваат со срцев удар. Изменето од Vladimir88 - 30.Ноември.2008 во 00:07 |
||||
![]() |
||||
Neanticki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
|||
Благодарам за поздраво, мислам дека секој кој има можност би требало да пишува на кирилица.
Не е возможно да се гордееме со нешто, кое сами не почитуваме! |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...кога пишувам од овој комјутер да...секогаш пишувам кирилица...а кога пишувам од другиот, како пред малку, каде немам кирилична подршка, пишувам латиница...100 пати сум го објаснила тоа...и не знам зошто тебе тоа ти смета...мене воопшто не ми смета...поздрав...
|
||||
![]() |
||||
|||
moira,
не сакам да се правам на интересен, ама дали е толку тешко да се пишува на кирилица? Види најголемите патриоти на подфорумот „Историја“ веќе пишуваат на македонски. Овде е „Политика“ и верувам сите кои пишуваат се гордејат со кирилицата, која ја додоа Македонците на „си словени книги да читаат“ |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
@miroslav_g8
...nishto novo i nepoznato ne kazha sem ona "prikrien nacionalshovinizam" za shto si vo apsolutna zabluda bidejki voopshto ne e pikien nitu pak bil prikrien, tuku e OTVOREN i kako takov egzistira od sekogash na ovie prostori...BTW i nikogash ne si bil opomenuvan za vakvo neshto...znaesh ti zoshto i koga si opomenuvan... |
||||
![]() |
||||
|||
Следам те зошто мислам дека не е во ред да шириш дезинформации. ВМРО (об) колку членови имала и колку од нив не биле комунисти? Во кој дел од Македонија работела? Ако воопшто имала некаква дејност освен фрлање на агитационни материали по темните ноќи. |
||||
![]() |
||||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|||
Ете драги господа,проценете ја неговата неизмерна кавказка интелегенција. П.С Петлите не несат јајца ЧД Изменето од moira - 29.Ноември.2008 во 23:49 |
||||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||||
![]() |
||||
|||
Добро е тогаш, има да се утепа петелот од работење, коковчиња арнаутки... |
||||
![]() |
||||
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
|||
Kaurin, jas mislam deka petelot ce bide mal kaurin! ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Оди види го уставот на ВМРО Обединета па после збори ми дека била бугарска, а и нивните заложби против Михајловистичката организација.... И дај бе прекини да ме следиш....кој ти к*рац, до толку ли сум те повредил со вистината, извини. Инаку за темата, јајцето ќе биде дарданско со тапија Изменето од Vladimir88 - 29.Ноември.2008 во 23:21 |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |