IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 426>
Автор
Порака
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 16:50
Хахаха, она сама си порачува такви чуда преку интернет. Денес жениве не се како порано, седи дома и прави ручек.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 16:51
a zs koj vi gotvit doma? imat sluginka?...kakov m'z imat zenati, zato taja ne ete pustat
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 19:14
tralalalala  strumfi dojde!
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 19:22

da be gazdaricata na STRUMFATICNA TELEVIZIJA BESE TI...apcinjata razbiras...pak...da, ama tvojata vrabotena...hostesa,aj da recam, verno si ja rabotese dolznosta dodeka ti lumpuvase po to skopjeto...

...sakam unapreduvanje

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2006 во 19:38
so da si zemis? naocarcinjata?
Точачиња.
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 01:50
јас сватив чорапчињате, или можеби не а?? 
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 02:50

dvajcata ste talenti nevideni, necueni...

dobro so si e za pravdina.. i videni i cueni ste...slavni ste po ova tresenjevo gluposti

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 03:06
pak ke ti recam...BIOBILOT a vaka kako so trnavme so filmoj, ke da trebit da se prefrlime na AJ DA SE FILMAME
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 03:13
od denes...dupla doza
Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 14:52

sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Kinder cokolado!!!!!! od sabajle izdov dve od golemite i tri od malite....ama mene ko mene (jas ko jas) pak ne mi e dosta

sakaaaaaaaaaaaaaaaam .... pa sakam da se zaljubam....\

sakaaaaaaaaaaaaaaaaam dadeto moe vekje da ne eme zaborava i da dojde vekje ednas tuka!!!!!

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 15:03
абе... ти пак почна со тоа чоколајните а????
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 15:17

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

a koga prestanav za da pocnam PAK?????

ne be Ghost jas od ko znam za sebe.....samo cokoladi znam da jadam....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 15:21

сакаааааааам нормална храна.....

доста ми е од двопеци  ама е тапа да си болен

Motivation is game in my hands
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2006 во 15:22
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

a koga prestanav za da pocnam PAK?????

ne be Ghost jas od ko znam za sebe.....samo cokoladi znam da jadam....

богами и јас од ко знам за те*е само чоколади јадеш

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.