![]() |
|
Таратур муабети |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 681> |
Автор | |
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ти си под масата
![]() ![]() ![]() ![]() со антиката...
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Вале
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Па никако да дојдиш да не подружиш... се на поминување си... сега ке останеш нели? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Многу ми дојде антиката...
паднав под маса
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
planiram da ostanam, ama do koga
![]() tetratava kaj pojde? |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Ја
ако сакаш може уште една, за мене и за Голди...
со посвета сакам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Dobra vi vecer
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miliot mi svat ![]() |
|
|
|
![]() |
|
мене ме смести пред тоа под маса, па сега сака да ме дружи златната таа ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Valeta
![]() ![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Прво нешто замезете, па ке ви дадам и текила
![]() Изменето од Valeta - 29.Ноември.2008 во 22:12 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |