|
Федерализација на Македонија?!!! |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Автор | |||||||
Ahmeti
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Mu se jade i to kako |
|||||||
Ahmeti
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Neka izlezat javno i neka se protivat vaka, ako im stega normlano, a ne vaka po forumive
Изменето од Ahmeti - 20.Ноември.2008 во 15:04 |
|||||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
od kaj zneas mozebi e policaec
e tie mavaat
|
|||||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
druze ne vleguvaj vo tie temi zatoa sto tamu ste katastrofa...u sredni ucilista kako "Arseni Jovkov" i "Panco Karagjozov" albanskite deca ne mozat da se registriraat so prosecen uspeh od 5.00 a makedoncite moze da se registriraat i so uspeh od 3.00...a sto e najinteresno i makedonskite paralelki vo nekoi ucilista se polni so albanski deca...a tebe te boli ova...
|
|||||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
pak "vie" "ugnetenite", ne vi e veke maka.mene mi e, mi se povraka od vasite argumenti
|
|||||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
ha pa Rusiti vi dade po 10 paralelki i tamu i tamu , i sekako me boli, nejkam kako drugarka mi od pristina da odam vo drugi drzavi na doktor poradi strucnosta na onie sto treba da bidat medicinari |
|||||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Celta na politicharite e definitivno da se fedralizira Makedonija. Tie imaat i HIPOTEKAREN zalog za toa.
|
|||||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
...zagrizuvacki napis vo Vreme...
ПЛАНОТ НА ООН ОПАСЕН ЗА МАКЕДОНИЈА Косово се дели, ризиците се множат
|
|||||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Поопасен и неможе да биде. Косово се дели. Да. А, Македонија со ризик за да ја снема од Геогравската Карта. Верувале или Не. Ама се поблиску сме до желбата на поедини поличари да стане вистината. |
|||||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||||||
BIB
Група Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
i posle nekoj(ne bilo koj)ke ne ubeduva deka ideata za golema albanija bila mit.Ne samo sto ne e mit tuku taka nareceniot mit pocnuva i da se ostvaruva.
|
|||||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
За да не ја контаминирам темата Преговори за Името со оффтопици, овој пост од немашто ке го пастирам тука и ќе го замолам да биде љубезен и да ми одговори:
...ке бидеш љубезен да ни објасниш што и каде е тоа Дарданија и кога Скопје било главен град на Дарданија...? Изменето од moira - 29.Ноември.2008 во 20:49 |
|||||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Како може да објасни кога такво нешто како држава Даеданија никогаш не постоело - имено дарданија е провинција - прво провинција во античкото кралство Македонија а поголем град или главен град на Провинцијата бил ДАМАСТИОНИ - во тоа време Скопје било Скупи но не бил град туку воена установа или утврден воен камп.Второ по Римското доаѓање на балканот Дарданија станува најголема област која оди до белград и до црно море - дури не била ни провинција
Многу е јасно дека доколку античка Дарданија стане Албанска провинција тогаш цела Албанија треба да стане Македонска провинција |
|||||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Сето тоа ми е познато, сакав само да го чујам dreamerov...
|
|||||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||
Аљи Акмети, е познат по бисерите на мудроста, едно време тврдеше дека и Аљиксандар Мачедониш е Албаниш всушност, а и неговото војниче Невзат Бејта е исто така познато по редењето бисери на мудроста..
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=87968 |
|||||||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |