|
Колку имате влијание врз иднината? |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosega imav povekje negativno vlijanie,ako vaka prodolzam,podobro ic da ne vlijaam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Премногу имам влијание на мојата иднина. Веке неколку пати сменив планови но сепак сето тоа било за подобро утре нели. Мило ми е што ете можам сама да си одлучувам барем за себе и што конечно никој не ми се меша во тоа.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој има влијание врз иднината.Е сега некој може на лошо а некој на добро.Зависи и до карактерот.
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комплетно, само зависи во кој правец го насочуваме влијанието. Суштината на човекот се вообличува преку неговото постоење, што значи самиот ја креира својата есенција за постоење и својата стварност, а со тоа и иднината. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako segasnosta e zavisna od minatoto taka i idninata e zavisna od segasnosta a nie ja ziveem i kroime segasnost
|
|
faster then light :D
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се одјавам од форумoт, и се` ќе биде поинаку одошто ќе беше.
кој беше рекол "I have the power?" |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто постојано се размислува за иднината.............. Сегашноста е важна во овој момент.......... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako eden od mnogute koj zavisi od hirovite na onie koi sekojdnevno im se klanjame dodeka ja siluvaat drzavata, malku potesko
|
|
stasi
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ke si nadrobis toa ke si jades
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe, nekogas i muva znae da ti uleta u poparata... a ne si ja drobel...
|
|
DeepBlue
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи од комарецот, кај ќе ме укаса...
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално дека имаме огромно влијание врз иднината..... Ако сакам можам веднаш да ја направам поинаква.... Но поинаква од што... ??? ..... кога тогаш тоа што сум го направил тоа е иднината... Дали сум променил нешто друго што би требало да биде иднина...??? Значи прашаењето е - дали воопшто има иднина? Изменето од james dean - 07.Февруари.2010 во 20:33 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам или немам....ако имам ...колку имам...
а ако немам зошто немам....мислам ....
влијание врз иднината.....................
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo idninata postojat mnogu sansi i alternativi a od mene zavisi koja ke ja izberam i dali ke ja iskoristam pravilno.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |