|
Таратур муабети |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 681> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фалааааааааа
да стварно ај нека ја тргнат админите или модераторите или било кој да прекини да ни кине живци
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј аман вие двајца прекинете да се карате мислам на сани и голди
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Златнику шо е сега ова, нишшо не разбирам ... чао
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bibi
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srcko ubava te barav na tel. zs ne se javuvas e nervi iskinav od tebe
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо има Биби да ти врти нели расчистивте?
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na onoj broj od Vip ili ????
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повели Нина
И мене Нине кога ќе ја видам... дај нека ја тргнат |
|
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka sum |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamu sum baraj sega
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
биби5 шо се наљути
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голди има нешо што треба да знам
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka si tuka ama kaj sto mi trebas te nema
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Готово е Златнику врти си со сите
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |