|
Совршенство |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 32> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
совршено сме несовршени
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Совршено е да се постигне она што како луѓе не исполнува, не прави посреќни, не прави секое сабајле да се будиме со насмевка, да се подобруваме себесе, да му дадеме насмевка на тој што ја нема, љубов на тој што му е потребна. Да се помогне, на оној што е во невоља, да се подаде рака на тој што паѓа... Утопија? За кој како, се е во карактерот, на човекот, колку и да не сме соовршени, за некој кој паѓа во бездна, совршенство е ако има некој што ќе извади, за некој што пати, некој што ќе му помогне, макар со збор или два, понекогаш и тоа е доволно, понекогаш треба само да ја увидиме ситуацијата, а како ќе реагираме, секогаш е индивидуално...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧЕКОРИМЕ КОН СОВРШЕНСТВОТО...
НО ДАЛИ, КОГА, КАДЕ И КАКО ЌЕ ГО НАЈДЕМЕ ... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa...ja mu vikam na organizmot sto si go imam vlakna da mi rastat na glavata, a on si tera po svoe i mi rastat vlakna po grbot i gzot
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona bese sovrsena... i nikoj drug okolu nea... pa ni jas...
|
|
DeepBlue
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mojon taka kasno sfati
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e kako sto treba,
samo tesko se gleda. „Žaba čuči pored cvijeća potpuno nesvjesna meda koji u njemu nalazi pčela.“ |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Совршенство е секој оној момент кој така ќе го наречеме и ништо нема да не заболи без разлика колку и да се обидува некој да ни противречи
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e minlivo,pa i sovrsenstvoto...ona sto denes ni izgleda sovrseno utre moze da go gledame poinaku.
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фрагола беше, е и ќе биде умна
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ama ne i poslusna
|
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Совршенството е индивидуална работа.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Нема................
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |