![]() |
|
Се што е убаво кратко трае |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
isto e ama ne e isto
![]() ako trae kratko ne mora da e ubavo, a ako e ubavo togas sekako e kratko. |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Nemora da znaci....ako ubavoto se neguva moze da stane samo uste poubavo ..... pa duri i najubavo
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Samo taka ni se cini.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Zatoa sto sakame sovrsenstvoto da trae vecno ........
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Ама многу сакаме, никако да се задоволиме со тоа што го имаме, па повеќе и повеќе и после... All good things ...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Neka e kratko,samo da ima reprizi
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Имав две репризи, доста беа. Трета ќе нема. But the memory remains....
|
|
![]() |
|
Imas sonce, baras nebo ..... imas nebo, sakas raj ..... nenasitnosta e vrodena covecka mana .... ubavo e samo koga ke naucis da ja kontroliras i vo "malku" da gledas "mnogu"
|
|
![]() |
|
Lady, ја тебе не те заслужавам и тачка. И ова конечно јас да го речам.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Се што е убаво кратко трае ...
![]() ... за среќа, има продолженија ![]() ... (следната недела) ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
se sto e ubavo dolgo trae
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се’ што е убаво...
А траело кратко...
Можеби и не било толку убаво?...
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Moze da trae i dolgo samo se naviknuvame i barajki promeni,ja zaboravame ubavinata sto ja imame i rizikuvame da ja izgubime.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sega, sega...cek...koc...ajdee...trebase da zakocam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |