|
Денот на Албанското знаме |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be, denes albansko zname ... ke gi stavat i ke zaboravat da gi simnat do slednata godina ...
i posle komunjarite se krivi Изменето од butel2 - 28.Ноември.2008 во 10:24 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ja vidi majku im bozju , mislev deka e poradi mojot rodenden ..... 29 - ti noemvri ....... pa duri i malku mi dojde prijatno na dusickava ... si velam , vidi ti , uste imalo JUGO NOSTALGICARI ......... posle vidov kakvi fljamuri obesile pa mi tekna ..... JBG
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ima tenkovi ,AK 47,bombi ...toa ke ima...ke imate prilika da vidite sto ke ima tamu...ke bide otvoren za javnosta od denes a ke raboti od 08:20 sekoj raboten den...ako te interesira sto ke ima tamu idi vidi...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahah
znaci dokumenti nema...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a kje ima nekoj podrum ? ja ne znam ..... sum bil na podrum ili nekoja maskirna uniforma ... mantil i samija Изменето од miroslav_g8 - 28.Ноември.2008 во 11:02 |
||
cro
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Te cekam na nekoj albanski forum, opsss zaboraviv deka neznaes albanski, losa rabota e nepismenosta pusta. |
||
cro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cestit praznik na 28 noemvri na site albanci "All over the world"
Изменето од cro - 28.Ноември.2008 во 20:27 |
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |