IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ИНТЕРНЕТОТ МУ ГИ ОТВОРИ ВЕНТИЛИТЕ НА НАЦИОНАЛИЗМОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИНТЕРНЕТОТ МУ ГИ ОТВОРИ ВЕНТИЛИТЕ НА НАЦИОНАЛИЗМОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:19
da be .... tebe na primer ne bi mojel ..... od strav od incest голема%20насмевка 
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:21
Јас ги обичам Скопјанките........ама не и Скопјаните.....
Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:22
нормално - ова ти е генетично - дедо ти Алекс Големиот, пола свет да го беше усвоил ко не беа комарците

нормално да се плашиш од овой коj може да ти ги разруши плановите

Изменето од да бе - 28.Ноември.2008 во 13:22
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:22
Политичката ситуација во државата и говорот на политичарите се најголемиот поттикнувач на говорот на омразата кај луѓето, кој е особено присутен на интернет-блоговите и форумите, бидејќи интернетот е форма на изразување која е најбезболна и не се санкционира. Мината недела на познатиот интернет-сајт „Иди види“ беа ставени слики на загинати припадници на поранешната Ослободителна војска на Косово и фотографии од искасапени човечки тела, проследени со шовинистички пораки од типот „Нека се множат вакви“ (најверојатно мислејќи на загинатите),
... zalosno e shto koga se saka moze se da se ocrni i toa na perfiden nacin...odnosno da se napishe neshto pa na toa da se nadovrzi drugo za koe nema da se dade obrazlozenie deka ne e del na spomnatoto ili deka e prezemeno od drugo mesto. Sakale nie ili ne ...priznale nie ili ne... toa e realnosta na ansheto novinarstvo...
nikoj ..ama bash nikoj ne negira deka na Internet se pishuva se i seshto...bljuvoti koi normalen covek ne gi cita... i toa najcesto komentari napishani posle odreden novinarski zapis.
...pishuvanjeto na forumi... koi se "rakovodeni" od administratori i moderirani od moderatori e pishuvanje pod barem nekakva kontrola.
Spomnuvanjeto na IDIVIDI vo negativen konteks...a ne spomnuvanje na site ostanati makedonski i balkanski forumi e tendeciozno...
sakala novinarkata ili ne...priznala taa ili ne... IDIVIDI e eden od najpristojnite i najdobro moderirani forumi so mnogu malku ispadi od clenstvoto. Gospogjo novinar... idividi e edno malo semejstvo...koe funkcionira mnooogu solidno...sekoj pishuva vo oblasta ili podforum...temata koja go privlekuva...i ako sakashe da dadesh realna slika kje otideshe na temite koi mnogu zboruvaat za relaksiraniot odnos...za prijatelskite razgovori megju clenovite... IDIVIDI e IDIVIDI. samo trebashe da IDIVIDISH...kje ti beshe jasno deka moderatorite vednash reagiraa...do administratorite...a administratorite go anuliraa ona za koe spored vas draga gospogo...IDIVIDI dobi crn bumbar... od site ostanato IDIVIDI dobivashe...dobiva...i KJE dobiva beli bumbari...

Изменето од mamamd - 28.Ноември.2008 во 13:25
Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:24
идивиди е наjтолерантниот МК форум

може новинарката кон мене да ja упатите да и обjасно што по е другите форумиголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:37
..da be..shto nie da ti ja upatime...ti neznaesh kako se pleni so sharm...изненадување
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:37
големо%20гушкање
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:38
Јас ќе ја запленам таа новинарка.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:42
...nemoj ziti lib..kje ti gi prepishe site maaaani od ostanatite i fraeri tebe...kako shto mu napravi na IDIVIDI...se shto i lezeshe na dusha... a i ja mrzeshe da mava po tastaturata stavi na grb na idividi.... a i drugo...ako i se zaarni tuka ...pa posle ne kje mozeme da ja izbrkame...ako barem malku me pocituvash... ostaj ja kaj shto e... големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:49
a vidi ti molim te , mene me nema spomenato ... znaci , badijala moderatorkata me opomenuva ..... ispadna deka jas sum najprimerniot diskutant tuka голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:53
...zablagodari i se na slikata shto ja imash... za nekoi novinari taa seushte e pojaka od ikona na svetecголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 13:55
голема%20насмевка 
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 14:16
Зошто никој не пишува за омразата кон Македонците? Зошто не одат и на балканскиот форум да видат какви теми има за Македонија? Нека одат на балканските форуми да видат со кој тон се зборува за Македонците и за Македонија.
абе како да отворат по други форуми,кога партиските војничиња илити новинари едвај ги откриле и нашиве форуми
ако не беше ,,КОХА,,можеби и никој немаше да примети
симптоматични сме како народ
сите не тепаат,а ние наместо да се браниме,се принатепуваме меѓусебно
госпоѓицата Ана не мора да оди на други форуми,нека ја исчита внимателно темата политика и вероисповест,па доволно и е да заклучи (доколку умее да рассудува со своја глава,во што искрено не верувам)дека не се само Македонците тие што шират омраза
еве и овој ДА БЕ нон стоп се меша нешо во нашево прекрасно внатрешно уредувањеплазење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2008 во 14:21
na veroispoved ne smee ... moze da popie BAN голема%20насмевка ... ova od licno iskustvo трепкање stom se obide nekoj da e napise vistinata , krka BAN .... a tuka zasega sum samo na opomeni ... a sekogas e pisuvam samo vistinata i nisto osven vistinata ..... tako mi boga голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.