![]() |
|
Сакам да му кажам на членот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 299> |
Автор | |
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ГОЛДИ, ЗЛАТО МОЕ...
ТОА СУМ ЈАС ЉУБАВИ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() Koj e za caj neka poveli odi so kolacive pogore ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Vale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kako mi si? Kazi mi sto sakas da te pocastam denes mene mi e redot ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Tetratce nova ljubov
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ako, ako drzam palci ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
абе сите сте МОИИИИИ
![]() ![]() ![]() ОД МЕНЕ НЕМА БЕГАЊЕ...
ЈАС СУМ КАЈ СИТЕ ВАС ДОМА...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
casti nesto zestoko, za novata ljubov sto se rodi na forum
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jas te cuvam vo srceto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Odma Vale ![]() ![]() ![]() Aj sto mi e milo za tetratce i goldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve pijam vo nivna cest ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Goldi idaj da se napies so nas... ete moze na treta sreka ke ti se usreki
![]() Samo za ubavo neka e ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da , mnogu ubavo zvuci tetratka i goldi nemozam da se iznagledam fala tetratce za pijalokot na zdravje i se ubavo neka bide ZIVELI
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
![]() ![]() |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 299> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |