|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика | страница <1 909910911912913 922> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako si mi tetratce
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene li e?
Tolku odamna bese sto zaboraviv kolku ubavo se cuvstvuvam posle niv Изменето од Sunny - 27.Ноември.2008 во 21:34 |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно (ОСАМЕНО), НЕМАМ ПЕКНАЛО ИЛИ МОЛИВ Никој не сака да пишува на мене...
Ах Сани...
Тешко ми е ...
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tetratka
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako ne milo tetratce... pa jas sakam da si pisuvam so tebe... znaes li kolku se izraduvav koga vidov deka i ovoj podforum go poseti Kazi sto sakas da te pocastam da se napies Изменето од Sunny - 27.Ноември.2008 во 21:39 |
|
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голди...
Ќе пишуваш ли на мене...
Изменето од Tetratka - 27.Ноември.2008 во 21:45 |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Goldi e tolku dobar pisuva na site
|
|
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa dobre dojde ne se znaeme ama ke te precekame
|
|
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ви благодарам....
Јас не сакам пречек, едноставно САКАМ НЕКОЈ ДА ПИШУВА НА МЕНЕ...
ПЕНКАЛО, МОЛИВ В, ЛОМАСТЕР...
ЕДНО, ДВЕ, ТРИ ...
САКАМ МНОГУУУУУУУУУУ...........
Изменето од Tetratka - 27.Ноември.2008 во 21:45 |
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tetratce ima kafe za tebe na Sakam da mu kazam na clenot... gledam ti treba
|
|
|
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сакам кафе...
САКАМ ПЕНКАЛО!!!
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ne azdisvi sega ova ne ona ne... gledas se trudi goldi
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 909910911912913 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |