|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 74> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska. lugjeto se iskreni, cesni i vnimatelni
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskren mi asocira na iskinat, oti nema sto da sokrie, se gleda i ne moze da laze
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas tuka milion pati napisav so mislam
i si go pekrsiv praviloto i so???????????? sjebav drug i samiot sebe si abe diplomatija treba iskrenost po sekoja cena malku morgen |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So tvrdoglavi lugje ne mozes da si iskren
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se plasat...iskrenosta cesto ima visoka cena...nemoze sekoj da si ja dozvoli...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu go gnjavam papagalot, a on ne saka da bide iskren i da me izgrize kako sto im pravi na drugite
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa sto ima premnogu idioti koi se trudat da im ja unistat verbata
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imase primeri na forumov koga po nekoj idiot ke pastira muabet ili razotkriena slika na negovata dotogasna sakana
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...liceto mi stana harmonika,
vo ustata kako petarda da mi ekslodirala, stomakot kako guma niz "bajlak "da mi izlegol... ..eeee ,kako ma da bidam iskren vaka kakov sto sum..a? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
stasi
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskren sekoj nemoze da bide ama lazgo....
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da bides iskren, mozda treba da zivees vo segasnosta.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da bides iskren prvenstveno treba da si hrabar , za da se soocis so siot neiskren svet na planetava i da ostanes posilen od niv ...... iskrenosta e raritet na denesno vreme....
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Komentar vo stilot na gospodinot Zbunet vo vrska so poshtenie... Znachi
Da bidesh iskren treba da frlash iskri naoklu sam od sebe ili da rabotish vo fabrikata "Iskra" od kumanovo ili da se zabavuvash so devojka koja se vika Iskra... Изменето од Anthony - 29.Ноември.2008 во 09:14 |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |