![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 163164165166167 360> |
Автор | |
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека ништо не мислиш......
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Znam deka ...... stvarno se trudam i davam se od sebe da ne mislam na nisto
![]() Изменето од Lady Blue - 27.Ноември.2008 во 00:23 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека капата ми одговара на ролката ама со капут не се гледа
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...doaga NOVA GODINA...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Знам дека понекогаш си дозволувам да се симнам на ниво на некој што не ми е рамен и да потрошам скапоцено време на него... Морам да се одвикнам од тоа, може да биде опасно по живот! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Znam deka ..... i ovoj pat ke ostanam silna
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Znam deka nesto ne e ok,denes..
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Znam deka utre ke bidam vo Tetovo...
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
ако го кажам тоа што го имам на ум, како по обичај, нема да ми прават повеќе муабет. Уште да беше толку лошо.
|
|
![]() |
|
Znam deka iskrenosta sekogas se isplati na kraj
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
знам дека од ,,паметни,, луѓе ми е преку.... глава
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
знам дека...понекогаш знам да сум напорна
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
znam deka kejt e moeto ime,
Problem moeto prezime
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..site se zaletaa da si go proverat inbox-ot ,i da ja procitaat porakata na stoletieto...!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 163164165166167 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |