![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 668669670671672 2116> |
Автор | |
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da fille
![]() |
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
i kaj mene e za nekoj den
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
miki_lutrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
ke pravime zaedno mekici...Na pola pat, vo Tetovo moze?
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...aj sea me zbunivte i mene...koj se poragja...zoshto se poragja...
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
мамичке ај остај ги овие двеве.си играат мајтап
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ke vidime mama dali ke se poragjame,za nekoj den
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Tetovo??? Moze, zosto da ne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dogovoreno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jas ke i recam na svekriva mi da zamesi mekici i za dvete
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vo Tetovo e svekrva ti?Majka mi ke ni zamesi fille,taa e tamu,da ne ja macime svekrva ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
eh da ne ja macime...so merak taa ke gi zamesi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...alooooo...ako ne sum na rabota...znam seushte kako se vospostavuva red...treba li da pocnam da prozivam za da zboruvate eden po eden...a ne vaka vo hor...nishto ne razbrav...
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
мамичке абе остај ги,и тие не знаат што зборат
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Jas se izvinuvam, imav edna mnogu vazna licnost na kafe
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 668669670671672 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |