|
Знаеш што... |
Внеси реплика | страница <1 45678 63> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
amerikanski grafiti film snimen od dzordz lukas i pokazuva mladina vo ameika vo 60 godini, kako se zabavuvaa vozejki nokje po ulicite na gradot toa toa, imaku vo filmot prv pat se pojavuva harison ford vo najsporedna uloga |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знаеш што?
ништо. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes sto?????
nikoj ne znae kako mene da ja pokaka rabotata
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes sto ? ... ZNAE , ZNAE
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema sansi!!!
carica sum!!!
kako jas znam fino da gi zamrsam koncite
ela posle najdi mi go krajot
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi se dopagja
ajde da se vozime nokje nic gradot vo 1958 i da slusame muzika |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vozimeeeeeeeeeeeeeee
vo temno so upaleni svetla i slusame BUDDY HOLLY http://www.youtube.com/watch?v=BpFr2qqUdVE |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako moze ova tema da se preimenuva vo
AMERIKANSKI GRAFITI Vo koja bi se vozelo samo nokje niz osvetlenite ulici, se ljubele i baknuvale zaljubenite i gushkale pijatelite, raskazuvale vicevi i slusal ROKENROL od 60, bi bilo ODLICNO |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bez pivo nema ni vozenje ni ROKENROL
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јухууууу.....,Ме гледаш? Ја отворив вратата.
Јухууууу.....,Ме приметуваш? Дали ќе лета?
Јухууууу.....,Слушна? Загрми к‘о гром. |
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...I VO LEGENDITE IMA TRONKA VISTINA... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |