![]() |
|
Вашиот сегашен партнер... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LAMJA LAMJOSANA
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
c,c,c, ke te kazam na zena ti
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ne moras .... si znae
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
нешто не е со сите деновиве,ама ќе го издржам
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Не е сегашна, ама виртуелна е, во последните денови нешто ми се засилија мислите накај нејзе, неочекувано
![]() |
|
![]() |
|
LAMJA NEVIDENA
![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Idiot neviden.......Stoka nevakcinirana......ama sepak....mi nedostiga
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi sugerira deka mi e potrebna lobotomija i elektro sokovi
Изменето од zbunet - 27.Ноември.2008 во 20:34 |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Го заспав... џоа бебенце...
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
...e covekot pokraj kogo sakam da go pominam ostatokot od mojot zivot
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
... тој е кој што е ... и мој е, а јас сум најнегова ... сега за сега...
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
mojot segasen partner e.....vi kazav deka e vitez????
![]() i ne samo toa.... tuku ima i krila... ![]() i ima topli oci, najtopli na svet.... ![]() ama.... sega ne e tuka.... ![]() smrk...smrk....ama kaj da e kje dojde, kaj kje odi ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... секоја ноќ на полноќ џогира по кејот ...
кој сака да го види - нека иди ![]() Изменето од filmadzijka - 30.Ноември.2008 во 00:23 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
e vitez...
znam deka ne mi veruvate, ama stvarno e vitez p.s. aj pogodete vo toj slucaj sto sum jas??? ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |