![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 42> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ова навистина не беше фер! Значи само поради тие кланови почнаа да исфрлаат потребни луѓе. Да мислеа малце на племето немаше да го исфрлат Огнен зашто баш тој беше најјак и највеке го биваше во игрите.....милион паит се докажа, а Вања дефинитивно ме разочара
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
kako sto pocnale plameto ke im se raspadne za brzo vreme cim isfrlaat potrebni luge jas mislam deka vanja najveke zasluzuva da si odi od niv mnogu nekako mi e licemerna i ne gleda za dobroto na plemeto tuka za svoe dobro a kako poedinec taa nema sansi da opstane na pust ostrov
|
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Dosta negativni izlegoa pola od ucesnicite..da se razocara covek kakvi se luge ima na svetov..a za Ogi,i samite ne se svesni kakva greska napravija..ama znaes kako vikaat..konk*rencijata e najlesno da se istera..frikovi ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
peeer ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
s'k na poslednutu ispadna Marija. dopadna mi se toj sto Nemanja gu dade amajliju na mariju, inace ke ispadnese ona..
sto znam ova marija, malce anipaticna mi bese... |
|
ja ti garantuju deka sve ke si dojde na mesto, kolko i da izgleda zivot s'k sranje...peeer se ke bide ok
|
|
![]() |
|
mislis na maja i ja dade
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Da na Maja i toa mu bese pameten poteg..
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
дефинитивно
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
крајно ме разочара Вања М...кога уште го имаше Немања имунитетот со Дарио зборуваа дека нема смисла да си оди машко....во моментот кога Немања и го даде имунитетот на Маја, одма го номинираа, па дури и со гордост покажа што напишала....Стварно ме разочара, зошто ја понавам и лично и воопшто не беше таква личност.. Изменето од blackeye - 06.Декември.2008 во 19:13 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Krivo mi bese za Marija, povekje sakav Vanja Jelaca da izleze.
Marija e mnogu pospretna devojka od Vanja. Ali se podzagubija Roka, ne mislite taka? Armada se karaat, ama pak deluvaat posploteni od Roka. |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
gledam od pocetok i bi sakala kerkami da ide na 5 min tamu
da vidam dali ke izdrzi 1 min a ne 5 ![]() ![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Не ги следам од почеток, но барем од она што можев да го видам досега според мене подобри се Рока. Нивниот недостаток е тоа што има(ше) неколку добри натпреварувачи кои ги добиваа натпреварите, меѓутоа сега се правата некои тактики и пресметки, што може да резултира на повеќе начини... Сепак шоуте се вика Survivor и целта е да се преживее, по било која цена. Инаку личен фаворит ми е Дарио ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Дарио испадна послаб и од девојките...
|
|
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Хаха, од каде пак сега ова? ![]() Дарио е еден од најприземјените и најрационалните натпреварувачи во шоуто. Добро промислува и може да ги разграничи работите, според тоа и добро да расуди. Успеа овојпат да го земе освои ѓерданот за личен имунитет, што посебно ме израдува ![]() Го обожавам! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |