IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Знаеш што...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знаеш што...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 63>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 00:13
Originally posted by anakin anakin напиша:

АМЕРИЧКИ ГРАФИТИ 

m???
so americki grafiti???збунетост
( molam da se zeme vo predvid faktot deka poteknuvam od majka plavusa i tatko cajkan)збунетост

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 00:14
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

znaes sto...znaes sto....
sega
smesta
vo ovoj moment
MI SE VOZI KOLA
sama
bez nikogo
so Deep Purple samo
poleka
toplo
mirno
ulicni svetilki pominuvaat neizmenicno
RELAX

Znaes sto...zemi me i mene ke molcam...vetuvam голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкање

aj vazi, ama....
samo ako si zucnalaнека%20ти%20е%20срам
i uste da vetis deka nema da se smees
ako pocnam da peam i da se zanesuvam

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 00:19

Tuuuuuuuu ma kakva si....zar ke mi go skratis toa zadovolstvo ..... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 00:22
mi tekna
tebe kje te zemam za disk djokej
epten mi pogoduvas
aj idamголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 00:28
Znaes sto ....vo pravo si....barem ke ti bidam od korist...ke vozis pobezbedno bez da probuvas da si menjas muzika голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Ajde..... cakam te da dojdes ...... смеење
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 00:30
Знаеш што....ќе дојдам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 00:33
Znaes sto...dodeka da dojdes ti Kejti ke me sobere .... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 00:36
znaes sto sto mozes sam da mi napravis nemoze nikoj drug
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 01:18
znes sto,dali ke si odis?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 01:29
nekoi raboti ostanuvaat samo na hartija i cel zivot se toa sto se i ne se menuvaat nezavisno na se
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 01:32

знаеш што...хукерстрепкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 01:49

Znaes sto...ic ne te razbrav ..... плазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 02:03
знаеш што........надве сум........или-или е работава
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 02:34
...znaes shto...vtoroto...beleive me...среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 63>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,330 секунди.