|
Серии |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 22> |
Автор | |
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas e dobra serijava
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дома прогласувам вонредна состојба кога почнува Вовед во Анатомија. Бркам се од салон и кој сака да гледа друго има ТВ во другата соба, мене ми треба најголем екран кога се работи за серија од тој тип...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај бе не лажи тебе ти треба голем екран само за серија од типот на Росалинда или Марија Бонита. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е вистина, али ако не ти текне наскоро да ме викнеш на кафе богами и тие ке почнам да ги гледам
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Komissar Rex, на хрватската Нова секој работен ден во 13,55 часот, по втор пат . (само што поради многу обврски, не можам да ја пратам редовно) |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZVISI KOGA SUM SLOBODNA TOGAS SLEDAM NEKOJA STO MI SE DOPAGJA
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najomilena mi e Allo Allo.
kako malecka stalno nacrtana pred televizorot koga ja davaa sega ja davaat na k-15 televizija a mozete da nejdete epizodi i na youtube omilena fraza:Listen very carefully, I shall say this only once. Изменето од DarlinG - 24.Декември.2008 во 23:00 |
|
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugata omilena mi e Married with Children
sega ja davaat na fox life od 11 saatot vecerta i repriza vo 12 nasabajle Imeno vo ovaa serija se zboruva za semejstvoto Bundy koe go socinuvaat Al Bundy-tatkoto koj raboti kako prodavac na zenski cevli i zarabotuva najmalku od bilo koj covek...toj sekojdnevno smisluva nacini kako da se zbogati i da go napusti semejstvoto a posebno negovata zena Peg Bundy koja e nevrabotena i mrzliva najomileno hobi i e da sedi cel den pred televizorot i da gleda samo Oprah,koga go nema toa obicno go ismejuva nejziniot maz. Iako ovie dvajca bas i ne se ''sakaat'' imaat dve deca nivnata kerka Kelly Bundy i nivniot sin Bud Bundy. Kelli e zgodna plava cura koja nema vrska od nisto i e neverojatno glupa no sepak ponekogas ispaga popametna od nejziniot ''zapalen'' brat Bud koj e edinstveniot clen od semejstvoto Bundy koj zavrsil fakultet. bas e urnebes serijava!!ima komedija na sekoe vtoro zborce! |
|
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cesto ja gledam
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi sakam i jas site od CSI ama naj ...mi e CSI Vegas....so Grisom...a dr.Haus go obozavam......a ovie Spanski Venecuelski...ne!
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CSI Las Vegas mi se najinteresni, osobeno novata sezona, zasega- odlichna
grisom mi e najinteresen od site. |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno se najdobri
|
|
GodFather3
Нов член Регистриран: 14.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум за Prison Break |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |