|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ti ne si javna licnost... taa mora... plata zema od nashata radiodifuzna taksa |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koja taksa?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako da ne zalno e sto se tolku optereteni so Branko i SDSM |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more Anakin, kako ti da ne znaes sto e nacionalna televizija :P i deka sitel e takva |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никој бре неплаќа
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ima pari od budzetot...zatoa jas moram da shtrajkuvam za prevoz i hrana...a inaku... samo jas prepoznavam 10 moi poznanici...aktivisti na edna ili druga opcija koi imaat partiska zadaca da se javat i da rezilat... aj vcera shto me iznasmea edna tetka =ucitelka... se poretstavi kako ucitelka, zboruvashe edno dve tri recenici vo prvo lice ednina...ama ko se zaboravi... pa ko si svrte pak vo treto lice mnozina...pa shto baraat...pa shto sakaat... mislam deka treba malku da gi ishlifaat onie koj gi teraat da se javuvaat...ili barem da im go napishat tekstot ubavo...vaka..od bumbar izleguva majski bumbar... |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako na ona deteno denes , sto cita od livce deka saka da odi na uciliste.... moive se utepaa od radost deka ne se uci ...
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а за тоа дека ќе треба да учат скоро секоја наредна сабота, не им текнува? ај одиме на подфорумот образование за оваа подтема.
бумбарот е интересен, придонесува нешто да се мрда, да се размрдува, да не стои водата во вирот. колку и да е пристрасна, (а пристрасна е, мислам секој е, па и CNN беше), емисијава барем дава тема за дискусија, која не мора да е само на телевизија и во емисија, нели? еве и овде се води дискусија во однос на тие теми. значи од мене, бел бумбар за бумбарот. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Da ne se zalazuvame, ne se gradi mnenie so javuvanje na partiski vojnici... ne se podiga rejting so lazni gledaci. Nemojte da go navreduvate narodot deka ne ja sfakja sushtinata na emisijata. Kje se rabotelo vo sabotite, pa 180 rabotni dena se 6 meseci, a ucebnata trae 9 meseci i 10 dena. Shtrajkot nema da trae 3 meseci.
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se iznaslusav i uste slusam biseri ...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бумбар...го гледам секогаш кога сум во можност,
и ми се допаѓа , секој има можност да си го каже своето
мислење, без разлика колку и како му се ...допаѓа.. некому...
но факт е дека емисијата е доста гледана...
а за ..бисери...јас колку што имам ...овде прочитано....бисер до бисер...
....никаде на друго место нема....
п.с. кога напишав ...овде.. мислев на форумов....и тоа какви бисерчиња
има да се прочитаат ...... ...ни Бумбар ни Јанко Ни Латас...не се
ништо во споредба со нашиве форумџии........
|
||
Aron
Нов член Регистриран: 17.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јако беше кога еден и кажа : Те познавам од мало пајче,но не знаев дека ке пораснеш во толку голема ГУСКА хаха
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site TV kukji si imaat svoja boja. Taka da suludo e da se kazje deka vo nekoja emisija na nekoja TV ima sloboda na govorot. Sekade postoi CENZURA. Nrma potreba od . |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |