|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Автор | |
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da nikol se slozhuvam,sloboda na govorot treba da podrazbira sloboda na govorot,a ne...abe batali:)
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako portparol na vmro e
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..zalosno e shto i po tolku vreme ne nauci da gi kontrolira cuvstvata... se i se cita na liceto...grimasite shto gi pravi....kolku e vedra koga nekoj gi napagja SDSM..a ge velica VMRO...i obratno... inaku ubavo devojce e...povekje bi i odgovaralo nekoja emisija za moda i ubavina...
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK e Bumbarot samo ne mi se dopagja procentot na politika sto e zastapen vo nego.
|
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ...многу ми се допаѓа...оти и јас сум ...слична како неа...
...мислам за ...чувствата............. и не мислам дека тоа е ...
........жално......напротив.....................................
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zalno e i toa mnogu
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so e zalno kaj bunbarov
lugjeto se javuvat i tova branko i sdsm gi pravat rezil tie se za zalenje a ne bumbarov |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ne e bas ukusno koga e ocigledno kolku seto toa e namesteno
Изменето од veronika_new - 26.Ноември.2008 во 12:40 |
|
Денес не бев добра, утре можеби ќе бидам
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si nerealen i pristrasen! bumbar e losa, losa, losa kontaktna emisija |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj gubi ima pravo da se luti
a zasto da e losa kontaktna emisija koga povekjeto lugje mislat isto kako mene, mozes da mi objasnis toa??????? SO JAS I TIE SME IZRODI VO OVA DRZAVA??????? sekoj den jas i tie mislime isto, pa zasto da e losa?? so vam ne vi odgovara??? abe ajde, sramota, radi drugi ubeduvanja gi omalovazuvate lugjeto koi govorat tamu i si pravite sprdnja od emisijata za ova ne bi rekol nerealnost nego sramota Изменето од anakin - 26.Ноември.2008 во 20:11 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i drugo sakam da kazam
javite se tamu na brojot ako ve prasat ALOOOOOOOOO od SDSM ste?????? ako recete DA a tive vi odgovorat AJ GONI SE U k*rAC i vi spustat togas pisuvajte i so pravo ako toa do sega ne vi se slucilo---- SO SEETE MAGLA TUKA |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не можам да разберам што толку ви смета емисијата бумбар.
се водиме како демократска држава и секој има право да си направи каква сака емисија со која смета дека ќе привлече популација на гледачи која ќе и донесе на телевизијата одреден број на средства од реклами,а тое е и поентата на приватен јавен медиум да оствари профит.на крај ако не ја сакате има и други тв канали па сменете го каналот. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |