|
Дали љубовта има граници ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си стоjа на зборот. дефинитивно. Изменето од pagane - 25.Ноември.2008 во 16:54 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima ceni i rasprodazba koga e nadvor od sezona
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Дали љубовта има граници ?
цк...
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za da ima granici mora da ima i granicari koi ja cuvaat..a ako se nasocat samo na cuvanjeto...taa kje izbega preku granica...zatoa bez granici...bez cuvari...bez natrapnici...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima...jas gi preminav.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa...za toa i postojat.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da Da! Ima i carina, plus! Prasuvaat, imate li nesto da prijavite? Pa sekako deka da! Hrabrost! |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
физички, психички, морални - мислам да ДА.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има граници кои се поставуват и од возрастта, од положаjот - семеен и општествен. и тие не могат да бидат прескокнати во повекето случаи.
но наj страшни се границите кои сам човекот ги поставjа пред себе. Кога ставиш висока ограда нема и да има коj да jа прескокне. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozeme da gi pomestuvame granicite se podaleku i podaleku,no na krajot sepak ke ja postavime negde.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....imase,obelezana so kamenja i zagradena so sindziri....!!!se toa srushiv i ispokinav,i segaaaaa.......nema granici.....beskonecna e vo prostorot.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve mojata ljubov nemashe granici... beshe nadvor od granicite na Makedonija... ni shengen viza ni pasosh.... sto se veli ljubov bez granica...
|
|
Прилепчанка
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa, ako ja markira treta strana koja dosega ne bil spomnuvana vo nieden dogovor
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е веќе ја помина секоја граница , познато некому
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |