![]() |
|
Техники на удварање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | ||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
еееееепа, постои...ама ако е другата страна отворена за тоа...ако не...џабе е...или не е...шознам...не е ваљда... |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
se znaesh well ,samo taka se pravish
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Ne postojat tehniki za udvaranje, zatoa sto postojat milion lugje so milioni karakteri...zelbi....vkusovi....ne mozes se da znaes i se da naucis .... pa duri ni Francuskiot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Da, ama na primer ima razlika megju koristenje na francuskiot jazik i jazikot na francuski nacin....
![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Ima .... so koristenje na francuski jazik mozes da ja nateras da zbori do besvest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
ete koj gi znae nijansite na koristenje... na jazikot...
![]() ![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
|
Koj si znae si znae
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A koj si znae sto dobiva?
![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
|
Pa sigurno ne MINUS vo tefterot...kako nekoi .......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Nekoj namerno dobiva minusi... Da ostane posle casovi nasamo so ucitelkata da gi popravi... ![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Mi isprati pismo po posta...i megju drugoto, me pokani na date
![]() |
||
![]() |
||
|
posle ke te pokani "na dete"...
![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
pa zar toa ne e celta?!
![]() ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
|
Ако сум рекол, еднаш, сум рекол илјада пати, кај секој/а личност пристапот е различен, односно уникатен, и кај секоја личност не поминува она што поминува кај друг/а.....
Иако можеби некои пристапи ќе останат исти... Но тука зависи од човекот колку е храбар да пристапи, колку ќе го погоди одбивањето, односно самодовербата, што ја има, па зависи од тоа личноста што пристапува како сака да и биде пристапено и слични филозофии, а сега сите на работа, што правите тука удварајте се ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |