|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 651652653654655 2116> |
Автор | ||
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke dobiete... od trite podolgiot
mache, shto ima novo denes, imate shansi da izvlecete nesto ili nisto?
ama ja potresovte vladata ... raka na srce
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... sega na ona mache...jas treba da odgovoram... LAVE... mislam deka imash informacii od prva raka... ama ako si opoziocener... eve jas kje te informiram... nishto novo na oblacnoto nebo... a za potresot... gledam malku se voznemireni... i priznaa nekoi raboti...
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
boga mi do sega ne se slucuvalo televiziite da se vklucuvaat direktno od sednicite, kako da davaat voeni vesti
znaes deka strajkov mozxe da povlece i socijalni nemiri vo drzavava
vprocem, poinaku i ne moze da se vrati na vlast SDSM
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pu pu skraja bilo...nie sme vo koalicija so vladata....... ili bevme...a za vonrednite vesti...pa nie sme izvonredni.... |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
komu mori ti skraja (crv) ke vidis ti
|
||
s.r. Dzaki |
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto praviteeeeeeeeeeee
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
crvi praime
mamamd me navredi, crv me narece
|
||
s.r. Dzaki |
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Crvi....
Mi se slosi segaaaaaaa
|
||
|
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj vi teknuvaat vakvu muabeti...
sega
|
||
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..videna e ... ..oooo Vale...kaj si ma... shto odma pocna so kavgi...komu si mu luta...mene ili na dzaki... |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj da te raspolozam malku
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na mene , na tebe i na granny, Val nikogas ne ni se luti
ima pocit kon postarite
edna na Dzaki , kolku e fina
|
||
s.r. Dzaki |
||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mamamd
Zasto so kavgi..
jas nisto ne napisav loso
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 651652653654655 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |