IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 651652653654655 2116>
Автор
Порака
miki_lutrija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki_lutrija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 14:32
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 14:34
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

61 minuta nema nikogo vo Fneiks изненадување

...vidno e otsustvoto na nekoi shtrajkuvaci ili neизненадување

ke dobiete... od trite podolgiot голема%20насмевка

mache, shto ima novo denes, imate shansi da izvlecete nesto ili nisto?

ama ja potresovte vladata ... raka na srce

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 14:42
... sega na ona mache...jas treba da odgovoram... LAVE... mislam deka imash informacii od prva rakaнамигнување... ama ako si opoziocenerголема%20насмевка... eve jas kje te informiram... nishto novo na oblacnoto nebo... a za potresot... gledam malku se voznemireni... i priznaa nekoi raboti... тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 14:45

... sega na ona mache...jas treba da odgovoram... LAVE... mislam deka imash informacii od prva rakaнамигнување... ama ako si opoziocenerголема%20насмевка... eve jas kje te informiram... nishto novo na oblacnoto nebo... a za potresot... gledam malku se voznemireni... i priznaa nekoi raboti... тага

boga mi do sega ne se slucuvalo televiziite da se vklucuvaat direktno od sednicite, kako da davaat voeni vesti

znaes deka strajkov mozxe da povlece i socijalni nemiri vo drzavava

vprocem, poinaku i ne moze da se vrati na vlast SDSM голема%20насмевка
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 14:47

boga mi do sega ne se slucuvalo televiziite da se vklucuvaat direktno od sednicite, kako da davaat voeni vesti

znaes deka strajkov mozxe da povlece i socijalni nemiri vo drzavava

vprocem, poinaku i ne moze da se vrati na vlast SDSM голема%20насмевка

...pu pu skraja bilo...nie sme vo koalicija so vladata....голема%20насмевка... ili  bevme...a za vonrednite vesti...pa nie sme izvonredni....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 14:53
komu mori ti skraja (crv) ke vidis ti голема%20насмевка
s.r. Dzaki

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 15:00
Sto praviteeeeeeeeeeeeголема%20насмевка
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 15:02
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Sto praviteeeeeeeeeeeeголема%20насмевка

crvi praime тага

mamamd me navredi, crv me narece
s.r. Dzaki

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 15:05
Crvi....
Mi se slosi segaaaaaaaтага
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 15:05
Kaj vi teknuvaat vakvu muabeti...
sega
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 15:16

..videna e голема%20насмевка...
..oooo Vale...kaj si ma...големо%20гушкање shto odma pocna so kavgi...komu si mu luta...mene ili na dzaki...изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 15:18
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Kaj vi teknuvaat vakvu muabeti...
sega

aj da te raspolozam malku големо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежрозаголемо%20гушкањељубовбакнежроза
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 15:19

..videna e голема%20насмевка...
..oooo Vale...kaj si ma...големо%20гушкање shto odma pocna so kavgi...komu si mu luta...mene ili na dzaki...изненадување

na mene , na tebe i na granny, Val nikogas ne ni se luti

ima pocit kon postarite

edna na Dzaki големо%20гушкање, kolku e fina црвенеење
s.r. Dzaki

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 15:21
Mamamdголемо%20гушкање
Zasto so kavgi..
jas nisto ne napisav losoзбунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 651652653654655 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.