|
Монотонија во врската или бракот |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сања а како би било сега да живееш со нив и секој дневно да ги слушаш нивните кавги па и навреди.Многу лошо нели.
Но сега имаат и тие грешка што не се разделиле на еден достоинствен начин, што престанале да комуницираат после разводот а сепак си ти таа која е дел од нив.Затоа самата ситуација е непријатна.Секогаш се остава место за се во животот, па така и во најголемиот свој бес кога си премногу бесна изброи до 10, соземисе, и биди свој достоинствен. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem sekoja monotonija bi zavrshila so prekin na vrskata brakot, mislam ne.Za da se prekini nekoja vrska taka lesno i ne e bash, pred se postoja drugi x faktori koi doveduvaat do nestabilen brak.Nepochituvanjeto na edniot kon drugiot, nedovolnata ljubov , od koja proizleguva neverstvoto, ne tolerancija, izmacuvanje vo pogled na navikite za da se prifatat od drugiot a se sosem sprotivni...itn
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema monotonija vo vrska ili brak ( prezasitenost ) brzo se
prezasituvat toa trae mesec dva, znam dosta takvi cekaat den koga ke se
razdelat, ke se ispukat na pocetok i posle..??? sto pocnuvat takva
vrska...
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam , nikad nije kasno da se ljubi strasno , a ljubam strasno isto kao prviot den , kaj mene nemalo monotonija , razlogot za raskinuvanje bilo sve drugo samo ne monotonija :))))))))))
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[/QUOTE] Koa nema ljubov nastanuva monotonija bar kaj mene bese
taka[/QUOTE] se prezasitil "si go napravil merakot" ne bil zagrean za
tebe ide na druga
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Monotonijata e prirodna rabota treba da znaeme kako da izlezeme na kraj so nea.Znae taa da bide opasna,kriza e toa,ti nema spas ponekogas.
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e kako cvet ,mora da se neguva dokolku se saka nejziniot miris i ubavina stalno da pravi magija okolu nas........
procitav nekade deka dnevno makar nekolku minuten razgovor megu partnerite e dovolen da razmenat energija da si poglednat vo oci da go odrzuvaat neophodnoto nivo na komunikacija....
dokolku go nema i ova osnovnoto lugeto se oddalecuvaat eden od drug ...
sekako ,dokolku postoi iskrena ljubov taa vo sekoj moment moze da se razgori i da gi nadmine momentalnite krizi, i se razbira treba da e obostrana ..
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo deflin.....se slozuvam so tebe......
|
|
tuka nekade....
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Delfince ... sda, da teoretski e taka i celosno se slozuvam, ama
nekogash reagensite na ,,hemijata,, ednostavno vetreat i si ja gubat
svojata jacina i toa e toa...nishto posebno razlicno, ama bez hemija..
i tuka nema napred, nema nazad, nema pogled, nema energija pozitivna,
samo netrpelivost i izbuvlivost
** barem od moe iskustvo |
|
Motivation is game in my hands
|
|
bamm
Нов член Регистриран: 19.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba shvalerka da si najdete, taka nema da ischezne strasta
|
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее драга Маја умре бракот одамна...На човекот му требаат промени
сакаат луѓето интересно да им е ... се е до секс више. Нема брак нема
љубов. А за да профункционира бракот треба авантура...што
најчесто значи варање...лол
|
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene pa stalno mi ide ga go izguskam maz mi....
|
|
tuka nekade....
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@clemclem
Kako mislis nema brak nema ljubov? I zosto mislis deka so varanje ke se izvadi "monotonijata" vo brakot... Varanjeto moze samo pobrzo da go prekine brakot spored mene a ne da go spasi ili pointeresen da go napravi.... Изменето од влечка - 19.Јули.2006 во 10:18 |
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |