![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 394395396397398 525> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Duvna vetre razvigorce
Nisna grance nad izvorce |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
идам да пијам кааафеее идам да пијаааам кафеее
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ko te ima taj te nema,
ko te nema taj te sanja, ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemaš. Dotaknu se linije života, dve sudbine kao jedna traju il' se dirnu il' se ne dodirnu al' jedna za drugu dobro znaju... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
kako mi nedostajesh
samo ruku da mi dash..........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
se dur ne go izgubis covekot svoj ne si ni znael sto e toj vo zivotot tvoj
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
O, kako uzimas mi dah
kad korake ti cujem i ko da nije noc, san me ne hvata ma, dodji ovde sam, iza zatvorenih vrata... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Volio bih da si tu
ove noci tako trebas mi kao more mornaru nemam s kim nadu dijeliti dijeliti i sacuvati |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Nocas zvijezde padace jedna od njih nasa je jedna nosi utjehu k'o u snu volio bih da si tu |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Један Д-мол ме развали
неки би то просто тугом назвали |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Srekjna li si ti..
daleku od mene sega.... |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Is this love that I'm feeling Is this the love that I've been searching for |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
vrati se NENOOOOOO .....vratiiiiii...iiiii..ii
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
I sve dok zivim
I dok imam glas Ja plaku za nas |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
voljela sam te
i josh te volim........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 394395396397398 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |