|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 212> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро је кад
у животу некога волиш неко те воли |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imas me u saci...
U najdraze se zaklinjem proklinjem sve tvoje i pred tobom kunem se od sutra smo stranci a onda sve to poreknem jer kako da se odreknem kad ti to uvek imas me... imas me u saci.... |
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tiho si ko lopov
ti u zivot moj na prstima usetao a ja nisam slutio to da si tudz i da nisi nikad prestao da volis onu pre mene....... |
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubav ne spominji ljubav
jer poslednji si ti koji sada ima prava na to Ljubav ne spominji ljubav vec jasno donesi da meko padnes na dno |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не никад нисам
ти признао да да сум понекад и сам да пожелим да одем на то |
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve ovo vreme bila sam uteha u prolazu........
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
открит чу ти тајну
коју сам скрио |
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja kunem se u ljubav
zbog ljubavi oprastam nek sto put sam muskarac na zenskoj strani ja uvek sam |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
погледом ме милујеш
ко да ме додирујеш и сваки пут као да је први ја стално мислим престаче из чиста мира нестаче ал пожуда не престаје ти си ми у крви |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
два галеба бела летали у ночи
летели морем а бура је била ветар их баци на једну стену а он ту оста сломјених криља |
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pokazi mi sta znas
da jos si carica da kazem vidi je to je moja curica i sebi nadimak najgori da dodelim ako ikad drugu pozelim |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I've been alone with you inside my mind And in my dreams I've kissed your lips a thousand times I sometimes see you pass outside my door Hello, is it me you're looking for? I can see it in your eyes I can see it in your smile |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A hundred days have made me older
Since the last time that I saw your pretty face A thousand lies have made me colder And I don't think I can look at this the same But all the miles that separate Disappear now when I'm dreaming of your face |
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lady you love is the onle i feel
and beside me is where i want you to be couse my love,there's something i want you to know you'r the love of my life you'r my Lady |
|
Внеси реплика | страница <1 5253545556 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |