![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 896897898899900 1093> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izgleda vecerva pak ke ostanam bez spienje ....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga me akna gulabot u grb i potoa lezese vo besoznanie so rasireni krila. Kade e sega zakonot da se sprovede na tie sto nemaat letacka kniska ? A ne ja uste ke go ispravam, si odleta i ni fala ne rece, ko ja da sum kriv, ma trebase u supa ja na nego
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...e aj sega bidi pameten pa razberi...
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
зашто е толку најсрцка и во се ме подржува
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
зошто е толку кратка паузава, што попрово да направам, ај ќе јадам па кафе, а другото....нека почека
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
гад демет...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Ќе читам,па ќе се бањам,па ќе гледам серии,па ќе гледам филм и утре ќе биде убаво.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........so si polegnale lugevo tolku rano
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
месецов нешто слабо се покажа
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
изгледа џабе мислев дека сум спремна за новости....некако ми треба брејк некое време....али касно ми текнува..ај ке видам како ке се постават работите па ако нешо стварно не можам на крај да излезам со нив ке пробам да расчистам.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a da si napravev kafe?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
а да ми напраеше и мене?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
veronika_new ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
simit in the morning mmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
![]() |
|
што има интересно у мојот профил
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 896897898899900 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |